عافیت باشه (sm115)
نمایش نسخه قابل چاپ
عافیت باشه (sm115)
صبر می کنم نمی خوام پولم رو دور بریزم عجله ای نیست می خوام قطعات رو یکی یکی بخرم چون واقعا یه جا نمیشه خرید اگه بخوام یه غولی جمع کنم فقط به یه کیس نیاز دارم اولم تو نظرم هست یه مادربرد بخرم نظرت چیه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اون مرتیکه بی ریخته عوضی عشقمو برد چه خوشگل شده تو لباس عروس داغونم(sm81)
یعنی خیلی سسخلی اگه غصه بخوری ! چیزیه که تو جامعه زیاده دختره ! به نظر من دختر مثل مدل موبایله هر روز مدل های بهتر و پیشرفته تر میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور وقتا شخم چپتو بخارون یک ثانیه سکوت برو تو نخ بعدی (sm59)
غصه نمی خورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو یکی یکی بخری دقیق مشخص کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوام سیستم رو ارتقا بدم منتهی یه جا نمی تونم بخرم مجبورم مثلا اول یه مادربرد بخرم بعد یه سی پی یو بعد مابقی قطعات هر ماه یه قطعه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم فناوریشه چه سوکتینقل قول:
از روزگار دلگیرم ... ای کاش رنج آخر داشت ... (sm172)
1151 البته اخرین فناوری که تو بازار موجوده 1151 اخریشه(sm50)نقل قول: