[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو نگاه به خدا (sm102)
بــازم دلــم گــرفـتــه
گریم اختیاری نیست
این نت ما هم ما رو مایید هی قطع و وصل میشه(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm64)
از آش و عاشورا و قصاب متنفرم . . . (sm50)
(sm132)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
من که به اینجور سایت ها و کارها اعتمادی ندارم . هیچ وقت هم قبول ندارم
ما حضورا رو در روی مردم درخواست کار میدیم فرم پر میکنیم هیچی گیرمون نمیاد وای به حال این جور سایت ها
ببین دوست خوب من این سایت ها یک مشت دروغ تحویل مردم میدن یکجور کسب درامد برای خودشان هست
واقعا اگر میان برای کسی کار پیدا کنند نمیان بگویند پکیج یا فلان تومان بریز به حساب تا ما به شما کار معرفی کنیم
اینا دکان باز کردند جیب مردم خالی کنند الکی کاری معرفی کنند که اخرش معلوم نیست چی از اب در بیاد.
این سایت اولا هیچ توضیحی در مورد کاری که میخواید انجام بدید نداده پس اعتباری ندارد
تا گفتن فلان مبلغ واریز کنید کلاهبرداری بیش نیست.
کار فقط باید برای رضای خدا باشه و نه هیچ پولی در میان باشه و صادقانه با یک شماره تلفن کار باید معرفی کنند و در مورد کار توضیح بدن
که شما از کاری که بهت پیشنهاد میشه خوشت میاد یا خیر
من که با کسی مشکلی ندارم جز اون یکسری افراد هم نیستم
چه خبر شده
به ما هم بگین (sm51)
واقعا امیر خان زذی تو خال کارها و بازار بدجوری خوابید اصلا شهر هیشکی بیرون نمیاد اوضاع داغوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم هیچی ندارن بخورن وقتی بسته خرید تو دستشون میبینم جز گوجه و خیار بادمجان و سیب زمینی هیچی دیگه نیست
خدا رحم کنه
جریان چیه بابک خان
(sm30) از کامنتای تابلو میشه فهمید کسشری بیش نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کامنتا رو هم خودشون نوشتن .
تو این وضع باید با هر حقه ای که شده پول در بیاری
آره من ذکر گفتم از اداره برق به پسرم زنگ زدن . یا به عشقم رسیدم خخخخ (sm2)
اگه اینجور بود الان همه خوشبخت بودن . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم اقا بابک
راهنمایی که در حد توانمون بود انجام دادیم (sm93)
عجب غذایی (sm2)
اگه خدا تونست اینا رو زیر و رو کنه نسل اینا رو از بین ببره منم میگم پس خدا هست .
نه فکر نکنم نظرها میتونه متفاوت باشه
کسایی که به هر راهی دارن روزی تو میگیرن
گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن
امید وارم بلیط بخت واسه فردا مون در آد . . . (sm50)
فهمیدم چه حالی داره زندونی . . . (sm172)
من یه غول واسه غول آخرم . . . (sm27)
پای یک کامپیوتر گیج م سر من درد می کند به حنون (sm50)
(sm50)
دست تو ! چوب و کـُلت و چوبه ی دار
البته شورت خانمت به کنار
که مساوی تر از منی انگار
پیش چشمان بسته ی قانون
(sm1)
(sm3)
(sm132)
عید قربان مبارک
Kurban Bayramınız Kutlu Olsun
از بعدِ رفتنت، حالم خرابه (sm50)
روزای بعد از تو منو شکست داده (sm81)
ببین هادی عزیزم یه چیزی میگم بهت، خواهش میکنم یکم فکر کن بعد چیزی بگو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دور و اطرافت نگاه کن منشا همشون همونیه که من و تو رو آفریده (هر جوری فکر کنی آخر هم به خودش میرسی)
یه نظر به همون اجزای بدنت بکن (دست و پا و مغز و استخوان و قلب و کلیه و ...) اینا الکی به من و تو رسیده آیا!
اون همه اعمال و کارهایی که تو بدن انجام میشه مگه خود به خودی بوجود اومدن که خود به خودی هم انجام بشن.
این همه چیز رو نمیبینی بعد میای میگی اگه خدا اینارو از زمین برداره بعد منم میگم خدایی هم هست!
توکه میای میگی یجا خوندم کسایی که میان سر مردم کلاه میذارن، ..... هستند، پس اینو هم بدون که:
همین خدایی که کل فرموده هاش تو کتاب آخرین فرستادش هست، میگه آخرتی هم هست و مرگ پلی بین دنیا و آخرت هست. وقتی روح رو قبول داری پس باید به این موضوع هم ایمان داشته باشی.
این همه دلیل و برهان رو نمیبینی بعد میای از خدا نشونه میخوای که بعد بهش ایمان بیاری؟!
در ضمن اینا فقط نشونه بود که بهت گفتم هادی به من هیچ ربطی نداره که عقیده و نظرت چیه و عقیدمو اصلا تحمیل نمیکنم بهت (sm19) دوست دارم (sm127)
(sm50)
(sm50)
Hamed Maleklou - Tanhaei
(sm19)
(sm50)
احمد شاملو بعد از مرگ غلام حسین ساعدی ، دیگه مثل سابق نشد . . . (sm172)
خیلی خیلی خیلی دوستش داشت . . . (sm74)
منم بعد از خووندن کتاب عزا داران بیل دیگه مثل سابق نشدم . . . (sm50)
دکتر . . . (sm1)