عالیه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کل فصل دوم رو توی دو روز دیدم
بد جور اعتیاد داره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
عالیه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کل فصل دوم رو توی دو روز دیدم
بد جور اعتیاد داره (sm120)
یک ساله انتظار فصل آخر رو میکشیم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تازه شروع کردم و متعادش شدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو نگو نگو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتن تا تابستون نمیاد (sm74)
ماه میلادی بعد میادنقل قول:
ایده ی خیلی خلاقانه ای داره (sm50)نقل قول:
این فصلش 13 قسمت داره فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
peaky blinders هم کاشته ما رو
لعنت به بی بی سی
خووو بردار نولانه دیگه(sm50)نقل قول:
سریال های انگلیسی که هر یک قرن یه فصل میدن (sm2)نقل قول:
من در کف شرلوک موندم تا 2017 هم نمیاد