اهنگو پیدا کردم
کارت عابر گم کردم چیکا کنم.بانک میده باپولش؟(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگو پیدا کردم
کارت عابر گم کردم چیکا کنم.بانک میده باپولش؟(sm74)
به ریاست دکتر مهندس بابا اسی با حدود یک سال سابقه در نت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنر كردي ديوث اهنگه جرج مايكلو ابوبكره بغدادي هم ميشناسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اتفاقاً هیچ ربطی به چشم نداره (sm120) یه بار چند سال پیش یه بحثی رو را انداختیم با متخصص مربوطه در زمینه چشم پزشکی و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که خود ارضایی هیچ گونه تاثیری بر قدرت چشایی ناشته ندارد نخواهد داشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هشدار : حالا نری خودتو کور کنی (sm2)
دیوث ظرفیت تکمیل است خالی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث يوزرم منظورم بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو خالی کن کار داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيا
الان کل داستان رو تو سه خط برات میگم حال کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]