كدوم ديوثي تاپيكه عشقه منو پاك كرد
نمایش نسخه قابل چاپ
كدوم ديوثي تاپيكه عشقه منو پاك كرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا چه گفته های باارزشی تا حالا نشنیده بودم (sm2)
فعلا نشد . بعدا ایشالا . اون چیزی که من میخواستم باید CMS اختصاصی مینوشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت تخصصی هست عزیزم (sm128)
ماشالا امیرعلی بهادری (sm50)
ملودی ولی کاوره (sm120)
"کجایی؟" غم عجیبی داره (sm172)
ولی لامصب اون بنده خدایی که شب قبل ریلیز اومد شعرشو نوشت یقین داشتم خودش همینطوری یه چیزی نوشته که بگه این شعرِ آهنگِ (sm2) بعد دیدیم نه همونه با کمی تغییرات (sm2)بعد همین میاد میگیره (sm120) به خاطر همین غمِ عجیبنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سنگ صبور کجا و این کجا (sm50)
آهنگ فیلم کوتاه امیرعلی بهادری هم عالی بود ولی لامصب از یه کار هندی کاور کرده بود (sm120)
سنگ صبور از هر نظر برتر بود شعر ملودی (sm178) تنظیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی به خاطر اون بار عاشقانه و یه نمه تینیچر بودنش گرفت والبته به قول خودت به خاطر رو تصویر اومدنش
من شب قبلش تو تلگرام دو تیکشو فرستاد کیفیتش پایین بود عمرا فکر نمیکردم انقدر هیت بشه (sm59)
خودِ محسنم رو انقدر هیت شدنش اصلا حساب نکرده بود (sm120)
مخاطب عام همینه دیگه کار ساده و سطحی رو بهتر دوست داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ های شهرزاد ضعیف نیستن ولی خب شاخ هم نیستن (sm120) البته غیر افسار که یه چیز دیگس (sm50)