دکتری که از خون ریزی یِ داخلی از بین رفت . . . (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
دکتری که از خون ریزی یِ داخلی از بین رفت . . . (sm172)
رفت کنار صادق هدایت . . . (sm25)
یه قصّه ی کوتاه داره توی کتاب شب نشینی یِ با شکوه . . .
داستان یه معلّمه ، که سر کلاس درس دچار خون ریزی یِ معده می شه و تا دم درب خونه اش بیش تر زنده نمی مونه . . . (sm74)
دقیقاً و مو به مو ، صحنه ی مرگ خودش رو نوشته . . . (sm50)
تف . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هیچ تر از هیچ تر از هیچ تر
خسته تر از خسته تر از خسته ام
قفل ترین مغز جهان در من است
بسته تر از بسته تر از بسته ام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا نطفه های خشم سطل زباله ها
و چاله های خون و اشک بیست ساله ها . . . (sm50)
اشک بیست ساله ها . . . (sm74)
حالا که گیج گیج ... حالا که مست مست ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر رفیق ...؟ خوبی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات . . . (sm19)
بلی . . .
فور هالی دِی ، ددی و مامی رو فرستادم روستا . . .
17 تا دختر آوردم توی سالن به ردیف خوابوندم . . .
خودم هم اومدم توی اتاق ، دربم رو قفل کردم . . . (sm2)
دارم بر نامه ی گل های جاویدان رو می گوشم و آرشیو رو مرتب می کنم . . . (sm50)
تو در چه حالی و در چه کاری !؟ (sm51)
نصف حرفاتو قبول دارم نصف دیگه هم نه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله منم اینا رو میدونم ولی نمیشه تا آخر عمرت یه دنیا یه کشور یه شهر یه محل تو رنج و مشقت باشن و این حرفا رو هم یادشون بیارن .
تو یه خط فقط بهت میگم . انقد سختی کشیدن ملت ما که حتی خودشونم یادشون رفته چه برسه به نشانه های خدا
اینا نشانه نیست . تو سختی و دزدی و بدبختی و تجاوز نمیشه به وجود خدا پی برد تو همچین وضعیتی .
اره خدا ما رو آفریده فقط ولی خدایی نمی کنه برامون .
حرف اصلیم اینه وقتی که ایران داره به تاراج میره وقتی این ظلم بیداد می کنه نمیشه خدا رو توش پیدا کرد .. نمیشه
یا اون امام زمان خیالی که میگن وقتی ظهور می کنه که دنیایی پر از کینه و ظلم باشه .
پس کی ظهور می کنه این ؟ (sm98)
خداوند سرنوشت هیچ قومی را عوض نمی کند مگر آنکه آن ها خود را تغییر دهند!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده یاد مهستی - فدات شم
(sm19)
جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم
همه یک روز میفهمن چجور زندگی کردیم
(sm172)
ارادت (sm127)(sm19)نقل قول:
باید از طریق دنیاهای موازی بیام تو سالن خونه شما (sm2)
منم یه مدته میخوام مرتب کنم ارشیومو ولی حوصلم نمیزاره ... (sm120)
کلا دست و دلم به هیچکاری نمیره چند وقته ...
چون میگذرد غمی نیست (sm50)
انقدر از دوره قاجار بدم میاد یه مشت آدم ابله خرافاتی(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صالح تو رو خدا از این متنایی که مربوط به اعراب ... میشه نذار اعصابم بیشتر خورد میشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه هرچی تو میگی!نقل قول:
دیگه خواهشا به من کاری نداشته باش.
هرچی تو میگی، درسته!
منو چه به این کارا.
حیف آن همه عزیز گفتن هایم به تو (sm172)
عماد طالب زاده - کجایی
(sm19)
من ماندم و من (sm88)
ترسیدم ازت بپرسم دوسم داری یوقت بگی نه (sm74)
(sm120) باشه(sm70)نقل قول:
اگه هستی خوش اومدی اگه میری خدا نگهدارت فقط همین.(sm51)نقل قول:
نکنه شاه سلطان حسین هستی(sm2)نقل قول:
(sm50)
فرزاد خادمی استاد بزرگ بلوف و دروغ(sm50)
تاجت رو بردار برا خودت تاج کیلو چنده(sm59)نقل قول:
جمله خودت به همین زودی فراموش کردی(sm59)نقل قول:
خودت گفتی نخون منم گفتم باشه(sm59)
پس چرا باید دهنم سرویس بشه.(sm59)
به تخمم هم نیست(sm59)
هستم داداش(sm51)(sm10)نقل قول:
(sm50)
سیا نرمه نرمه سیا توبه توبه
(sm171)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
(sm50)(sm127) (sm50)
بیا بیا . . . (sm59)
آره ، هوای حوصله ابری ست . . . (sm74)
من یه چند ماهی خیلی اوضام خراب شده بود . . .
دیدم هر چی بشینم بد تر می شم . . .
الان سریع یه فیلم چورن نگاه می کنم . . . (sm2)
بعد میرم سر یه کاری . . .
حالا هر چی . . . کتاب ، فیلم ، موزیک + مرتب کردن آرشیو . . . (sm50)
سلام مرسی تو خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا دیشب خیلی خسته بودم رفتم خوابیدم نشد دیگه جواب بدم (sm10)
اره سواد کافی نداریم ولی درک داریم میدونیم می بینیم .
طعم بدبختیا رو مزه کردیم .
من و تو انقلاب نکردیم .حتی پدر منم اینو مصیبت رو نمیخواست.
یه عده خوشی زده بودن زیر دلشون .. که به قیمت خون ما تمام شد .
به قیمت ناموس ما تمام شد این مصیبت شوم رو .
ما انرژی هسته ای نمی خواستیم که به جاش نون شبو از ما بگیرن
والا توقع چیزی نداریم . یه کم حق زندگی میخوایم البته می خواستیم (sm50)
داره وضع مردمو می بینه . چرا خفه خون گرفته ؟
دلم خیلی پره . از همه بیزارم .
چجور خدایی که داره می بینه بنده ش تنشو به حراج گذاشته چرا نمیخواد کاری کنه ؟
همه جا بد و خوب هست نه در این حد که از زندگیت دست بکشی
به خدا میگم اگه هستی خودتو نشون بده . مردمت این ذلتو نمیخوان
با عق مه جور در نمیاد . خدا اگه باشه اگه بخواد به لحظه نمی کشه .
خدا تو این هوالی پیدا نمیشه عزیز (sm50)
نمیدونم این بچه هایی که از قبل منو می شناسن
میدونن دیگه مث سابق حتی حال پست دادنم ندارم .
کاربرا میان پیام میدن اصن مخم هنگ می کنه نمیتونم جوابشونو بدم
خواهرم شعر می شود از لب بغل دوست دخترش هر شب (sm50)