منم کاراشو دوس دارم ولی این آخری در حد صفاریان نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم کاراشو دوس دارم ولی این آخری در حد صفاریان نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در موسیقی استاد حد معنا نداره تمامی مرز هارو شکسته (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم همین مهدی خطر میتونه با بهروز رقابت کنه (sm2)پارسال تو اینستاگرامم خودش اعتراف کرده بود گفته بود خطر دیوث رقیب سرسختیه (sm50) نمیدونم چطور از سر راه برش دارم (sm2)میترسم آخرشم نونمو آجر کنه ! (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم من زیاد به این چیزا دقت ندارم شاید بعضی از آهنگایی که دوست داشته باشم کار همین باشه که میگی ....نقل قول:
ولی توام تعصب نداشته باش باو شمایی زاده که نیست دیگه ! (sm2)تعصب خیلی چیز بدیه اصن در حدی نیست که بخوای تعصب هم داشته باشی ! (sm120)
این دو قابل قیاس نیستن خطر عزیز تنها ریدن به سبک های هاوس ترنس و الکترو پاپ رو در دستور کار خودش قرار داده اما استاد صفاریان تمامی شاخه های موسیقی را هدف گذاری کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم شرافتا ! (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعف کردم از خنده (sm2)
بدجوری رید به استادت (sm2)نقل قول:
چی بگم والا ؟ حتما شما بهتر می دونید (sm120)
الان حرف بزنم باز میگن یوزرتو دیلیت می کنم (sm2)
صفاریان بد . اه . کثیف . زشت . کچل (sm2) خوبه ؟ (sm2)