Red - Hymn for the missingنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shamrain - into nothingness
گوش کن (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
Red - Hymn for the missingنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shamrain - into nothingness
گوش کن (sm50)
حمیدرضا گلشن - کسی که با تو میمونهنقل قول:
من پایه ام از کی شروع کنیم
خوب بود .... (sm50) فقط این آلبوم نهران کامران تفتی سیدی داده بیرون ؟ چون من هر چی گشتم پیدا نکردم (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی 50 هزار نسخه بیشتر چاپ نکردهنقل قول:
صداش خیل خوبه خداییش ....اون طرفا نداره بری بگیری ؟ 50 هزار تا که نباید تا حالا تمام میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردم (sm74)
من چرا بن شدم(sm2)
امیر چند روز بن کردی؟(sm25)
تو برو فعلا با استودیو هماهنگ کن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]