(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستیم یه کار فرهنگی کنیم ببین نمیزارن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستیم یه کار فرهنگی کنیم ببین نمیزارن(sm2)
تو نمیتونی زبون به دهن بگیری ؟ حداقل یه شکلک میزاشتی جلوی پستتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میبینی عصبانیه شوخی نکن باهاش اونم اینجوری خب منم اگه بودم فک میکردم داری جدی میگی
حالا امیر شکر خورد ایندفه رو مث همیشه بزرگی کن ببخش(sm127) دفعه بعد اگه خواست حرف بزنه خودم ترتیبشو میدم (sm2)
ولی منم باید توی کارگردانی ها شرکت داشته باشم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
مرده چقد شبیه انریکس.باباشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120) ولی دقت نکرده بودم اره مدل چشم ابروهاش خیلی شبیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک و دهنشم شبیهه خداییش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با شکلک(sm19)تو همه شواهد به پدر انریکه بودن اون ختم میشد(sm120)
اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه , شکلکو برا این گذاشتم که تو این سن این مدل با همن (sm120)
(sm25)(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]