تو خونه ی خودِ خورشت کرفس اینا وقتی ناهار خورشت کرفس دارن برنج خالی میخورن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو خونه ی خودِ خورشت کرفس اینا وقتی ناهار خورشت کرفس دارن برنج خالی میخورن(sm2)
آدما اسرار و رازهای زیادی رو برای هم می گن
کیه که از نیت واقعی ،بازگو کردنشون خبر داشته باشه تو خطی که چی میگم!(sm50)
توی لیست مخاطبای خیلیا همیشه یه نفر هست برای روزمبادا که وقتی به مشکل مالی خوردیم نقش قرض الحسنه رو برامون بازی کنه!
پ.ن منو میگه ها ، نمودن ما رو این دوست و آشناها بکشین بیرون دیگه لنتیا پولو میگیرن دیه پشت سرشونو نیگا نمیکنن (sm70)
آرامش خودمان را به جلب نظر دیگران درباره ی آنچه نیستیم نفروشیم!!!
تو بگو دانلود کنم هر ماه 3گیگم داره هدر میره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون وقت شب که مشتری نداری... کجا میری پس؟ (sm142)
الان خواستم اون تیکه رو جدا کنم دستگاه ـمون با فرمت mts ضبط میکنه کانورت میکنم صداش قطع میشه (sm138)
3 گیگ همش سه تا فیلمه دیگه چیزی نی غصشو نخور (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری میای هارد یا لپ تاپتو بیار یه جوری بفرستمت خونه که سربازی رو شیش ماه بیخیال بشی سنوات بخوری (sm2)
تا ساعت 11 و نیم الی 12 مخازم بابا ، بقیشم مسافت مخازه تا خونست (sm132)
نمیخواد رفیق تو همینجوری دمت گرم هست (sm127)
یه سریا تازه رفتن نماز جمعه من ساعت 7صبح رفتم اصن تمام ثواب و حس خوبش به اینه که صبح زود فریضه رو ادا کنی
دیشب زن ظریف بهش گفته برو همونجایی که این یک ماه بودی ظریف هم گفته هیچوقت یه ایرانی رو تهدید نکن ، دوست پسر زن ظریف هم از زیر تخت گفته همینطور منو (sm2)
یه ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ .......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻭﻟﯽ ﻫﻨﻮﺯ
ﺍﺯ تانژانت , کتانژانت و الگوریتم ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﺮﺩﻡ !
کــ.یرمدهنتون معلم و استادای ریاضی
رفتم واسه سگم شامپو خریدم 14 هزار تومن (sm172)