(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال موزیک ویدئو جدید گوگوش هستش که امروز پخش شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفرستم الان برات
اعتقاد هرکسی برا خودش محترمه
اعتقاد مثه مسواک میمونه شخصیه نمیتونی به زور بکنی تو دهن بقیه
الان بحث ما اعتقاد نیس اعتقاد هر کس مال خودشه مهم نیس
مهم رفتار و کردار و اعمالیه که نه تو حرف بلکه وقتی موقعش میرسه انجام بدی... فقط عمله که مهمه خوب حرف زدن رو همه یاد دارن
اسلام هم آپدیت شده اگه آپدیت نشده بود که نمیتونست این همه سال تو کشورها هواخواه داشته باشه - فقط آپدیت هاش رو هر کی هر جوری که میخواد انجام میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دینی که دخترا رو توش زنده به گور میکنن و آفریننده اش با دختر بچه ی 9 ساله ازدواج کرده و از اول پیدایش تا همین الان داره قتل عام انجام میده از نظر من هیچ ارزشی نداره
شهیارِ جان میفرماید :
شجره نامه ی من مال من
به کسی چه من یکی آزادم ...
من به دلیل اینکه موضوع و سرخط بحث رو گم کردم میرم همون فیلممو میبینم فقط اینو بگم که هرکی هرجور عشقش میکشه زندگی کنه وسلام(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات ! (sm19)
موزیک ویدیو رو زدم توی لیست دانلود ام شب !
جریانه اینترنت داخل کشور رو که می دونی !
ولی فکر کنم این عکس در اصل باید مالِ یه فیلم باشه .
هادی شاید بدونه !
بازم مرسی ! (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی به نظرت این عکس مالِ فیلمای گوگوش نیست !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتابی که شاهین چند وقت پیش معرفی کرد (sm50)
منم با این موافقم اعتقاد به نظر من اصلا مهم نیست اعتقاد هر کس باید مال خودش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم ما به جای اینکه حق مشترکشون براشون مهم باشه اعتقاد دیگران و خودشون براشون مهمه ... مردم ما تو اعتقاداتشون خلاصه میشن اونقدر که حق مشترکشون رو یادشون میره
مثلا همین زوری بودن حجاب رو ما بارها بحث کردیم تو دانشگاه
استاد اندیشه اسلامی به من جواب داد حجاب که محدودیت نیس و مصونیته و از خانوم ها دفاع میکنه و از این حرفا
منم گفتم پس بذارین خوده خانوم ها انتخاب کنن که روسری سرشون کنن یا نه ...بذارین خودشون انتخاب کنن که پوشش داشته باشن یا نه بعد ورداشت گفت اگه اینجوری باشه مردها به گناه میفتن منم گفتم مردی که با دیدن موی یه زن به گناه بیفته مریض جنسیه باید بره دکتر بعدم گفتم مردها اختیار چشمشون رو دارن اگه به گناه میفتن خب نگاه نکنن بعد بحث رو برد سمتی که سفسته شد
این بحث های آزادی رو من خودم به شخصه چون دغدغم بوده زیاد کردم ولی آخوندا میگن فلان بحث از نظر ما درسته پس همه باید پیروی کنن .. مردم ما هم تو سری خورن پیروی میکنن اصلا هم براشون مهم نیست که اصل آزادی و اختیارشون کاملا منع شده
الان تو نگاه کن اکثر افراد جامعه ما خانومن ...اکثرشون هم مینالن که چرا ما حتی آزادی پوشش نداریم ولی هیچ غلطی نمیکنن یه بار دیدی مردم ایران مثه آمریکا بریزن تو خیابون در مورد حقوق آزادیشون در مورد حقوق های نجومی در مورد اختلاص و .... اعتراض کنن ؟ الان رییس جمهور کره جنوبی یه اشتباه کرد تازه چند بار هم معذرت خواهی کرد ولی مردم کره جنوبی هر روز دارن علیه اش تظاهرات میکنن حق ملت ایران رو مثه شربت میخورن هیشکی صداش در نمیاد ... من با این مردم مشکل دارم
مردمی که برا حق فلسطین تظاهرات میکنن ولی برا حق خودشون نه... این مردم محکومن به این که تو بدبختی باشن...
عجب عکسیه (sm74)
اونجا فک کنم میدان حسن آباد تهران باشه (sm50)
(sm2)نقل قول:
(sm88)(sm1)
خودم هم دارم از خودم میبرم ... (sm50)
بنویس با چشمای خیس
غربت جای انتظار نیست ... (sm27)
وای پسر عجب فیلمی بود موتورمو پایین گذاشت.یا همین 720 ها که تو سایتا ریخته رو دانلود کنید یا بگید تورنته 1080 بدم
البته این فیلم واقعا حیف زیره 1080 دیده بشه و حیف که ماله نتفلیکس بود.اگه اکران میشد قطعا فروشش میترکوند البته فکر کنم اماره بازدیده نتفلیکسشم بالا باشه
استودیو Legendary چیزه بد نمیسازه هیچ وقت
نه .. اینو مطمئنم مال فیلم های ماه عسل و همسفر و ممل و شب غریبان و قصاص نیست ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صحنه رو اصلا ندیدم شاید مال یکی از فیلم های دیگه ای باشه که من تا حالا ندیدم شایدم این یه صحنه نمایشی کوتاه بوده به همراه چند تا عکس که بیشتر من فک میکنم همین باشه
فک نمیکردم اینقد خوشم بیاد خیلی خوبه همه رو دانلود کردم m4a (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
merci (sm19)
الی هارد اس اس دی م براکت میخواد اصلا جاشو نداره کیس م بیرون هست که بگیرم ؟
خب میریم که داشته باشیم ادامه های کستل
اره 20 تومنهنقل قول:
قسمت سوم
چهارم
پنجم
ششم
هفتم
هشتم
نهم و دهم
(sm120) یه صبح شاتلی (sm198)
آهنگ عسکری چرا تو سایت نیست...اومده که
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم شاتل یه دانلود رایگان داره
از چند تا سایت مخصوص که شامل بازی و فیلمو ....میشه
این رایگانیش همیشگیه؟
سرعتش چجوریه؟
همه اینا رو صدبار گفتم