دست تو چوب و کـُلت و چوبه ی دار البته شورت خانمت به کنار (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
دست تو چوب و کـُلت و چوبه ی دار البته شورت خانمت به کنار (sm3)
دولتی که 20 روز دیگه میزنه تو سرش عزاداری می کنه تا زن و بچه هاشو بیمه کنه باهاش تا سال بعد
جالبه اهواز و خرمشهر آب نداره (sm98)
بچه ماهی خیال دریا داشت (sm172)
(sm172)
از یه جا به بعد،باید رفت و برنگشت (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای دیدن تو هدیه ای قابل ندارم
به غیر از قلب عاشق تحفه ای دیگر ندارم
برای پر کشیدن شوق پروازم تو هستی
تویی که با نگاهت دروجودم ریشه بستی (sm50)
آرزو می کنم همه خوشبخت شین (sm172)
خوب دی روز و هنوز . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز انکار نفس روز میلاد تو بود . . . (sm50)
(sm50)
@BestMTProxyBot
آی خدا پدرمو در اورده این نت هیچی باز نمیشه نه اینجا نه تلگرام
(sm50)
(sm50)
(sm50)
هااا ... منم دقیقا همینم ... خسته ... بی حوصله ... بی انگیزه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باید این دستورالعمل تو رو امتحان کنم(sm2)
و همچنان ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا نمیدونم چه مرگش شده این نت(sm178)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Martik - Ahooye Por Kereshmeh(sm144)
(sm50)
شب تو سیاهی یِ نگاهت
رنگ مرگه . . . (sm50)
تو قصّه گوی شب تاریک . . . (sm172)
با یه مشت شعر و ترانه
با تو که نمی شه جنگید . . . (sm50)
(sm50)
(sm50)
این بار من یک بارگی در عاشقی پیچیده ام
این بار من یک بارگی از عافیت ببریده ام
دل را ز خود برکندهام با چیز دیگر زنده ام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیده ام
ای مردمان ای مردمان از من نیاید مردمی
دیوانه هم نندیشد آن کاندر دل اندیشیده ام
دیوانه کوکب ریخته از شور من بگریخته
من با اجل آمیخته در نیستی پریده ام
در دیده من اندرآ وز چشم من بنگر مرا
زیرا برون از دیدهها منزلگهی بگزیده ام
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده ام
#علیرضا افتخاری (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید این بر نامه رو از یوتیوب گرفتی !؟
سلام بابک جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا خودت یه بار یه اشاره ی ریز کرده بودی توام تلافی کردی عطشو یادم انداختی (sm127)
بابک جدیدا یه مریضی خوب گرفتم. وقتی آهنگارو گوش میدم به این فک میکنم اولین بار که گوش کردم چه حسی داشتم مثلا دستای تو،وای که چه میکرد با من سی ثانیه ی اولش...
کاش مثل سابق بنویسی شک ندارم توانشو داری. اینو بدون که برام خیلی مهمی (sm19)
یادمه اون زمان از vimeo گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دانلودش نکردم . . . (sm25)
الان می خوام بگیرمش . . . (sm51)
عنوان ویدیو یا کانالش رو توی vimeo یادت هست !؟ (sm176)
هرچی گشتم لینکش رو پیدا نکردم (sm74)
(sm81)
لینکشو پاک کرده طپش
(sm25)
(sm88) خسته از مغز خالی و پرها
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نقل قول:
روی سیستمت داری شون حمید !؟ (sm51)
فرصت می کنی کم کم آپ شون کنی !؟ (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تست کن . . . چورن + کار . . . (sm59) (sm2)(sm59)
جشن واره ی رقص ناتینگ هیل لندن رو باش . . . (sm50)