گلنارم واسش گرفتی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گلنارم واسش گرفتی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ گفت:در بهشت شراب هایی وجود دارد که هر چه مؤمنان می خورند مست نمیشوند!!!
مریدی پرسید : پس چرا میخورند؟
.
.
.
شیخ سر خود را خاراند ، قدری با ریشهایش بازی کرد و سپس
.
.
گفت : تو اگه زر نزنی کسی نمیگه لالي كــ.سكش!!!
امروز داشتم از جلوی بانک ملی رد میشدم ، خیلی تشنه بودم . چون میدونستم تو بانک ملی حساب ندارم رفتم تو بانک و یه لیوان آب خوردم ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
10 دقیقه بعد از بانک تجارتم برام پیامک اومد :
مشترک گرامی ، وقتی تو بانک ملی حساب نداری برای چی میری تو بانک ملی آب میخوری و ما رو با شر خر در میندازی ؟ اومدن به زور از حسابت 5000 تومن ورداشتن و رفتن !!!
یارو رو با دوستش تو سرقت بانک میگیرن ، قاضی بهشون میگه :
شما محاربین ، حکم تون اعدامه !
یارو میگه :
محاربین یعنی چی ؟؟؟
قاضی میگه :
یعنی جنگ با خدا !
یارو به رفیقش میگه :
کــ.سکشنگفتم تیر هوایی نزن ، بفرما
خورده به خدا !!!!!
همسر آینده تون دیشب رو کار نبوده باشه بزن لایکو!
ﺩﻳﻮاﻥ اﺷﻌﺎﺭ اﻣﻴﺮ[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ﻫﺴﺘﻪ اﻱ ﺑﺎ ﺗﺼﺤﻴﺢ ﻏﻼﻣﻌﻠﻲ ﺣﺪاﺩ ﻋﺎﺩﻝ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﺟﻠﺪ ﺭﻭاﻧﻪ ﺑﺎﺯاﺭ ﺷﺪ
احمد خاتمی در یک جمع خصوصی ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻧﻤﺎﺯ 3 ﻧﻔﺮ ﺭا ﺩﻋﺎ ﻣﻴﻜﻨﻢ:ﺳﺮﺩاﺭ ﺳﻠﻴﻤﺎﻧﻲ, ﺁﻗﺎﻱ ﻋﻠﻴﺰاﺩﻩ ﺟﻨﺎﺏتتلوو ﺧﺎﻧﻢ ﭼﺮﺧﻨﺪﻩ
اونی که داره با تنهاییش حال میکنه، با یه آدم تو دلش داره زندگی میکنه...
حس یه پــ.ورن اِستار، که عاشق نقش مقابلش شده،
هی سوتی میده که کارگردان کات بده بگه: دوباره میگیریم!!!...
امروز پيرزنی رو ديدم خميده و با پاي پرانتزي آرام و نالان ميرفت. بهش ميگم مادر خدا بد نده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ميگه مادر خدا بد نداده خودم بد دادم.