سعادت نداشتم بنده(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
سعادت نداشتم بنده(sm120)
99 بارش به خود تو گفتم
اشتباه میکنی به جان خودم
تا حالا من نپرسیدم
کو یه دونه از نقلارو بیار
اینبارم بگو بشه 100 بار (sm2)
از یک تا هشت
سرعتم مث روز کم نمیشه 1.7 حدودا
حالا خورشید امروز همش از اهنگای شادی استفاده کرد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دو عدد تی شرت دیجی استایل زدیم تو گوشش نصف قیمت
- (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی بیا 11 تومن دیگه ام ببین تو خونه چی لازم داری مسواک شرت تیغ اصلاح (sm2)بشه 30 تومن رایگان بفرسته
- (sm81)
(sm120)محسن خارجس از اون نوشته پشت عکسشون میشه فهمید ترکیش ایرلاین
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای Jennifer Lopez و Roberto Carlos(sm54) به نام Chegaste
این آهنگ دو روز پیش اومد من گرفتم ..
(sm128)امروزم لیور مقابل اورتون برینه
فوکی کوشی په ..
باطری گوشی پیشنهاد شگفت انگیز نمی زارن (sm70)
(sm19)چه مدلی میخوای قند عسلم
6 پلاس :/نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه زنگ زد گفت نداریم خیلی شوکه نشی (sm2)
امرو دوشنبه س ها الی اون دراکولا دان کردی عین شهرزاده پسورد میخواد ..
یافتم .. :l
7ME,E)L?^P!gw!dT
چه فوکیه پسوردش .. :l
خاک بر سرت همون موقع میذاری بگو یکی ندونه چجوری این پست تو رو ببینه
گذاشتم دیگه روز قبلشم گفتم تیکه انداخیتم باس میگرفتی ..
(sm120)سینجول قبل و بعد من پست نذار سیستم من ddr4 با پردازنده اسکای لیکه ممکنه بپوکی (sm2)
(sm2)
به به فیلم های ایرانی اینجو باس باشه چیه dvd همیطو بفروشن اینترنتی کیفیت آینه خوب است ..
هوا بس ناجوانمردانه سرد است
اگه مال تو اسکای لیکه منم میرم سمت کیبی لیک .. :l
فوکی کوشی بیا صبونه م تموم شد ..
و هدفثم فرو کنان میرود (sm120)
(sm120)کیبی لیک مث اینکه پوکیده با تاخیر میاد
(sm59)(sm2)
شب یلدا فردا میشه دیگه نه ..
همون خمیر نامرغوب رو هم برای اسکای لیک گذاشتن وقتی پردازنده رسید تشو دیدم نا امید شدم اینقد بی کیفیت بود این خمیر
نمیدونم قبلیش مگه چش بود اینجوری زدن اینقد قشنگ بود مث یه چسب زخم سفید دایره شکل مث وقتی که میری خون میدی میزنن رو دستت
یستردی