یحتمل داره تخمه هم میخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یحتمل داره تخمه هم میخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه مث شما پسرا بی سلیقم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) سلیقه دخترا همین فدرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm86)
مـــن بــاکلمـــه هـــا بــازی نميکنــــــم..
☜ مثــــل بعـــــــــــضی ها..
وقتــــــــی مينــويســـــــــــــــم� �↡↡
☜ نفسمـــــــــــــــــــــ ــــــــی
يعنــــــــــــــــی
زنــدگـــــی بــدون تــــــــــــ♥ــــــــــ� �ــو
☜ طعـــــم مـــرگـــــ ميـــدهـــد
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد داشتیم داعش تو گوگل سرچ زده راههای شکست ایران، گوگل جواب داده :
چه غلطا بدو برو تا حاج قاسم نیومده
ایا به من ایمان نمی اورید(sm2) در مورد راموس بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد مظلوم بازی درآوردن تا یه نیمه رو بردن این راهکارا قدیمی شده (sm70)
من خوب می شوم ... (sm50)
شک نکن....
مگه به مظلوم بازی ماس(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
چه خبرا کیجا ؟ (sm120)نقل قول:
تو که نیستی هیچ خبری نیست ریکا (sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی ؟ (sm121)نقل قول:
شوخی شوخی جدی (sm128)نقل قول:
من الان کردی یاد گرفتم همشو (sm128)(sm120)
شوخی شوخی جدی متشکرانه ام (sm120)نقل قول:
خواهش میکنم کاری نکردم (sm132)
کوووووووووچه خالی بود ... کووووووووووووچه خالی... (sm81)
دوشنبه صبح امتحان میان ترم دارم.
تابعد از ظهر دوشنبه یا علی
(sm170)نقل قول:
موفق باشی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از این که گفتی تا دوشنبه بعدازظهر همین جا می شینیم تا بیای (sm120)
(sm50)نقل قول:
مرگ شغل شریفی نیست آغا (sm50)
(sm120) ببین چه واضح گفت... تو قبل از اینکه بری چند روز نباشی قبلش باید اینطوری عنوان کنی (sm120)نقل قول:
مسلم است (sm2)
هم مهم نیس هم حسش نیس (sm120)نقل قول:
روزبه بمانی تو پارو هم ترانه داره
(sm169)
ببخشید تو چنگیز (sm30)
(sm120)
(sm120) بله صحیح استنقل قول:
تو چرا انقد مظلومی همش این شکلکو میزاری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به وسعتت جهانمو شکنجه زار میکنم
ببین من از هجوم تو کجا فرار میکنم
من از نگاه کردنت پرستشو شناختم
خدا رو سُجده میکنم از این بتی که ساختم
به من بهانه ای بده که کم شه باورم به تو
به من که هر شب از خودم پناه میبرم به تو
چنان بریدم از خودم که از هوای تو پُرم
که با نفس کشیدنم از تو شکست میخورم
ثواب میکنم تویی گناه میکنم تویی
نگاه کن به هرکسی نگاه میکنم تویی
به من بهانه ای بده که کم شه باورم به تو
به من که هرشب از خودم پناه میبرم به تو