میلاد بابایی اینترو کارای اذرو بهتر از کارای البومش میخونه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد بابایی اینترو کارای اذرو بهتر از کارای البومش میخونه (sm120)
gukj fi ldghn fhfhdd lhnv[kni
(sm2)آرمین اگه میتونی ترجمه کن اینو من رو کیبورد فارسی تایپ کردم ولی سیستم روی EN بود
;,s lhnvj ldghn fhfhdd
(sm30)(sm30)
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدی چی نوشته بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتم لعنت به میلاد بابایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا (sm120)نقل قول:
خیلی هم بنده خداست دیوث ...(sm3)نقل قول:
(sm120)نقل قول: