نگاه چطور جمع میبنده(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاه چطور جمع میبنده(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرش شادمهرو به زبون اوردی 😁نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم کل کسایی که این انتقاد رو دارن ده نفر بشن ولی با اکانتهای مختلف میگن خودش بسازه حالا بعد البوم چی میخواد بشه خخخخ
من خودم اکانت الکی زیاد میسازم
ولی فکر میکنی کم هستن
یه شب بالای هزار نفر همینو گفتن
آرمین رفیقه نابه من ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
واقعا از شما دوستان ممنونیم(sm93)
حالا برید بگید چرا 8 تا؟
اینقدر انتقاد زیاده باید هرکس یه گوشه کارو بگیره (sm120)
(sm132)
یه کم خودتم تلاش کنی به جایی بر نمیخوره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]