(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانوم مرضیه و دخترش هنگامه . . . (sm74) (sm127) (sm74)
هنگامه امینی 1389 - 1344 . . . (sm172)
چند ماه قبل از مرضیه از بین رفت . . . (sm25)
جانان خرم . . . (sm50)
نوه ی مرضیه . . . (sm118)
(sm50)رو من و تو اینا اونا همه جا کشید
(sm50)
(sm50)
(S 01 , E 08 (Milk
Final Episode Of Season 1
Saber ... (sm50)
Milik . . . (sm146)
(sm50)
1943.05.21 Action In The North Atlantic
هامفری بوگارت . . . (sm74)
(sm176)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب میاد . . . (sm74)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ام شب ساعت 5 و نیم صبح از کانال HBO Polska پخش می شه . . .
به دلیل مصرف الکل و سیگار در اتاق ، نمی تونم برم توی سالن تا به بینمش . . . (sm74)
یاران موافق ،
زنده نام ناصر عبدالهی ،
آلبومِ بوی شرجی ...
نخست وزیر میلاد ...
(sm59) (sm50)(sm59)
میشه امشب دانلودش کرد ؟نقل قول:
سه بار سیگار از دستم افتاد ،
تو کمتر از 5 دقیقه ،
شُدم ... (sm50)
(sm74) (sm54) (sm74)
شیطونه می گه : برم توی سالن به بینمش و ضبطش کنم . . . (sm59)
تا ساعت 8 صبح هم ریلیز اختصاصی آپ کنم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید می دونم . . .
این نسخه هایی که ما دانلود می کنیم اصلاً از شبکه ضبط نشدن . . .
اینا رو از استریم وب سایت HBO خریدن و با یه داستانی که من سر در نمیارم تبدیل به mkv کردن . . .
(sm81)(sm172)(sm50)
شکلکِ سیگار ، با یه غمِ عجیبی پُک میزنه به سیگارش ... (sm50)
(sm50)
نقل قول:
دقیقاً . . . (sm50)
این اسکرین شات مال چه فیلمیه میلادی . . . (sm132)
اونی که اینو زده رو نمیشه درک کنی که چی زده و چه درآورده ... (sm50)نقل قول:
ددپول 2نقل قول:
(sm1)
پس چرا این همه آدم تنهاست ... ؟
آهای ،
عشقِ همیشگیم ،
بیا به هم بگیم ،
دوست دارم ... (sm50)
دنیا که بی قانون نیست ... (sm50)
آرون افشار - جانم باش ... (sm50)(sm127)
زندگی یه آرزوی مبهمه ... (sm50)
من به آمار زمین مشکوکم...نقل قول:
وقتی پاییز میاد چه غم انگیز میاد (sm50)