اون ترانه ای که خوشم اومده بود رو خودش آهنگسازی و تنظیم کرده(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون ترانه ای که خوشم اومده بود رو خودش آهنگسازی و تنظیم کرده(sm118)
من یه پیج می سازم به اسم ملینا
می رم شادمهرو فالو می کنم میگم بابا یه چندتا تنظیمم بده من بکنم(sm2)
یک دونه اکانت چیز دار می سازم یکی از اکترای معروف فعالیت می کنم می رم سراغ بهداد ببینم تخم می کنه بلاک کنه!! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این قضیه بهداد کمترین تقصیر رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک می کنی !! بهداد مثل وزارت ارشادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام که کامل زیر دستشه. اینستا هم با شادمهر چند نفری اداره می کنن. فیسبوکم نمی دونم ولی زیر دست بهداده.
نه تو این قضیه شک نکن تقصیر بهداد نیست بهداد با این اهنگسازا و شاعرا اصلا اشنایی نداشته
من که مشکوکم (sm173)نقل قول:
اگر اینی که تو می گی با هیچ کی آشنایی نداره مفت خور واقعیه. آخه چه مدیر برنامه ای از هیچ چیز خبر نداشته باشه.
زنم که گرفته خرج رفته بالا (sm2)
اینم از این اهنگ با تنظیم خودش[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا: آرش محرابینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و تنظیم: شادمهر
پیانو: سعید زمانی
میکس و مستر: محمد فلاحی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت هارو رو هماهنگ میکنه