تشکر بزن برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر بزن برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید سادات (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بود یه همایش یا گردهمایی برگزار بشه طرفدارای چاووشی بیان میگفتن خود محسن هم میاد ....این ممر هندلینگ ماجرا رُ به عهده گرفته بود....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میخواستن از شهرستان بیان....یه هو محسن بیانیه داد که گول این سودجو ها رُ نخورید اینا میخوان ازتون سواستفاده کنن(ینی ممر)(sm2)
ممر بسته بود به فوش میگفت فقط صب بشه من این چاووشی رُ از پشت یوزر بردارم نمیخوام دیگه(sm2)
(sm2) الان خیلی سرت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چنتا کار از حسین وان آف دارم بذارم سینجول به کل فراموش میشه (sm2)
حیف که اخلاق رسانه ای اجازه نمیده (sm2)
اسمش دیگو کاستاس.... نوار نیست تازه هم گل زد بعد از سالها(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
69 ' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ديگو کاستا
من از البوم 13 طرفدار چاوشیم(sm10)
مقایسه کنید بازی که اقا ازش میگیره و عمو دل میگیره (sm59)نقل قول:
(sm2)من حس ميكنم شما هم مثل خيلياي ديگه از ترانه ها و شعراي آلبوم چيزي نفهميديد بعد گله مند شديد از محسن و حالا داريد مسائل رو قاطي مي كنيد. همون فكرشم نكن رو گوش كنيد (sm2)نقل قول:
خواب عليزاده ببيني (sm2)
(sm120) یهو دیدی فردا دست هاشمی شاهرودی رو برد بالا گفت هر کس تا حالا من مولای او بودم ، از این به بعد هم مولای اویم ، این دیوث هم الکی گندش نکنید ، منم پیغمبر نیستم که به فکر مردن باشم ، حالا حالا هستم خدمتتون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها بودم من ، من رفتم کهریزک محسن بیانیه داد (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو جم کن بابا دلقکنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تو وبلاگ هم قاطی کرده بود اون موقع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون موقع فک کنم جنبش سبز می خواست بره کهریزک نزدیک بود محسنو تا اعدام ببره جلو (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)
چقد خندیدیم اون روز (sm30) ولی خوش گذشت ، یه گیتاریست اورده بودن قیافه ش کپ رادان بود هست الان تو عکسا (sm2)
هیچ وقت ممرُ اون قد قاطی ندیدم(sm2)مردک سودجو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چیو قاطیه چی میکنی؟ من میگم صداش تو میگی آهنگاش؟ والا حرومه با شما حرف بزنن حرام ان در حرااااامنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین مگه ممر هندلینگه(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] and [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] like [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)یه دانیال بود مادرخرج بود یه جورایی خرجارو اون میکردنقل قول:
عشق رضا یزدانی بود (sm70)
یاد اون شب افتادم
همه تو صفحه محسن بودن
ممر: یهو چی شد محسن دی اکتیو کرد (sm77)(sm2)
بلاک شده بود میگفتن پیچ محسن مشکل داره خود به خود یه سری بلاک میشن (sm2)
منطقی بحث کن بگو طرفدار چه خواننده ای هستی تا راهنماییت کنیم (sm10)نقل قول:
(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این پیج ۲ تا ادمین داره ، نوید هم ادمین شدنقل قول:
ادمین میشی تو هم ؟(sm2)
تو که گفتی شب بخیر..عکس بدم بذاری اواتارت؟(sm2)نقل قول:
(sm3)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهميدي باونقل قول:
اين از همون نفراتيه كه بعد از حباب تصميم گرفتن از اينجا كوچ كنن
(sm2)
برو کنترل پنل جفتشو پاک کن با صفر قشنگتری (sm10)نقل قول:
دیگه باید 2تا کارگر افغانی بیاریم متقاعدت کنه دیگه راهی نیست (sm2)هر جوابی به امثال شما داده بشه همین شرو ورارو تحویل میدیننقل قول:
کلا سوژه خنده ی خوبی هستین (sm120)
من حس میکنم همون امینه که عکس اما واتسون گذاشته بود اواتارش(sm29)
من طرفدار خواننده خاصی نیستم بیشتر طرفدار آهنگ زیبا هستمنقل قول:
چاوشی و شادمهر و معین و ابی و امید بیشتر این پنجتا (sm10)
دوتا منظوره شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)کار اون دیوث بصیرت نیا بود ..به خاطر اون بیانیه دادنقل قول:
انجام شد(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) واسه كي تشكر زدي ممد