پاییز برای کوچه ها،فصل سکوتو ماتمه
نمایش نسخه قابل چاپ
پاییز برای کوچه ها،فصل سکوتو ماتمه
(sm50)
(sm234)
(sm219)
(sm50) من یه رفیق دارم که سر هر چی نقاشه (sm1)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسما گذاشتنمون تو کف با این پایان (sm54)
(sm101)
یکی دوبار از نو (sm3)
حیف متن اهنگش خیلی کوتاهه
(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm81)(sm50)
هنوز ندیدم ....(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره سورپرایز بشی (sm59)
(sm50)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کوه فرو ریخته ی بی هوش
خاموش نمون نخواه منو خاموش (sm50)
(sm50)
هر کی خوابه خوش به حالش، ما به بیداری دچاریم (sm50)
(sm123)
(sm50)
خسته از راه اومدم(sm50)
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کجا می روم؟ آخر ننمایی وطنم
مانده ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا
یا چه بود است مراد وی از این ساختنم
(sm50)
(sm176)
(sm134)
مُرده ام!،
به ظاهر زنده ام.
(sm169)
خلیی خسته م (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm50)نقل قول:
منم مثل تو هادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روزم مثلِ دیروز
نه زندگی ای
نه دلخوشی ای
در کل هیچی
به هیچی امیدوار نیستم (sm169)
امیدم شده ناامید (sm172)
به این سن رسیدم نشده که حتی یکی از روزای زندگیم (زندگی که چه عرض کنم!!!) رو دوست داشته باشم و واسم خاص باشه (sm74)
(sm50)
نقل قول:
طبیعی بود . . . یه کلیشه توی سریال سازیه . . .
گفتن مینی سریال ولی قرار نیست فقط 1 فصل باشه . . .
هنوز اوهام گوش می دم . . . هنوز فیلم سیاه و سفید می بینم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
واسه بنده افتخاره زیر سایتون بشینم (sm50)
این زندگی رویای من نیست
(sm50)