سبک یه سری ها هم آوانگاردِ (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
سبک یه سری ها هم آوانگاردِ (sm128)
نیکول ورژن مونت کریسه لامصب چربی نداره
طیب طیب الله احسنت بارک الله (sm54)
بعضی ها آلبوم رو قراره بترکونن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه : علی اکبر یاغی تبار
آهنگساز : محسن چاوشی
تنظیم : استاد بهروز صفاریان (sm81)
لامصب داره داد میزنه من میترکونم (sm1)
حضرت حافظ میفرمایند :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند
چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
داره داد میزنه میگه محسن جرم بدم جر بده این ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو راجبه من خود آن سیزدهم میگفتن من شنیدنم ریدنم گرفت رفتم به همه گفتم به این دل خوش نکنین زمینه اماده شد (sm2)نقل قول:
اوقدرا هم بد نبود (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]