[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت اینو خوندی ؟ فقط یه ساعت طول میکشه این شاهنامه رو خوند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد توکلی با بیان اینکه یک وزیر به همراه دختران و دامادهای خود ۱۴ کارخانه دارد
اره چشمی روزنامه وارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر رسول 111 میگه یوز منو باز کن اصلاح شدم دیگه
دقیقا همین طوره (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومای جدید را هنوز نشنیدم که بتونم نظر بدم
به جز بهنامم اون دو تای دیگرو کلا کاراشون رو پیگیر نیستم
امان از معیننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حدی آهنگاش ضعیف شده که دانلود هم نمیکنم فقط آنلاین گوش میدم درصورتی که بپسندم دان میکنم که شوربختانه بعد از کار دوصدایی با سیاوش دیگه آهنگی از معین رو هاردم اضافه نشده (sm170)
الان که رفتم گوش دادم در مقایسه با دو تا تک آهنگ آخرش این انصافا خیلی بهتر بود اما در حد خواننده ای مثل معین .....
تنظیم به نظر من معمولیه هرچی باشه جلف نیست اقلا
مال احسان خزعبل عجیبی بود (sm168)
برا حمید اصغری هم تنظیماش بدک نبوده مثل خانوم بهارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفن ترینش را اسم بده ببینیم چه گلی به سر تنظیم زده (sm120)
(sm120)
شهرام ناظری - ارغوان ... (sm50)