اوففف چه استایلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوففف چه استایلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دس رو دلم نذار که خونه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضیم به خداحافظیش.حداقل ریده نمیشه به خاطراتمون(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هییییی حیف از اون صدا (sm50)
دریغ از همکاری با یه ترانه سرا آهنگساز و تنظیم کننده درست حسابی ، این درپیتا کین آخه (sm178)
معین و سیاوش اگر قرار باشه باز هم به روند کارهای اخیرشون ادامه بدن همون بهتر که هرچه زودتر از موسیقی خداحافظی کنن
مدیر مجتمع خیریه بهشت امام رضا :
نباید این ها را بگویم چون کی روش بدون شک از من ناراحت خواهد شد. او 3 سال است تاکید فراوان دارد کسی این موضوع را نفهمد اما الان چون روی او فشار هست دلم خواست یک موضوع را به مردم ایران بگویم: ما برای تکمیل پروژه ساختمان مجتمع که مسوولیت نگه داری شبانه روزی 146 یتیم و معلول کودک را دارد به پول احتیاج داشتیم. 360 میلیون تومان آن را کیروش و چند نفر از تیم ملی متقبل شدند . در سال 93 هم پیش از اینکه تیم ملی به استرالیا برود، کیروش به همراه دو سه بازیکن تیم ملی به مجتمع آمد و همان جا مبلغ 40 میلیون تومان برای تجهیز 4 مرکز ما به کامپیوترهای مخصوص معلولان کمک کرد او باورهای مذهبی شدید دارد و به من گفت انرژی بچههای یتیم در همه جای دنیا یکی است و من به دل شکسته آنها اعتقاد دارم 146 پسر یتیم و معلول اینجا عاشقانه او را دوست دارند و محبتهایت را فراموش نمی کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری عکس العمل مناسبتر و بجاتری میشه نشون داد
!!! OMG WTF
(sm2)
(sm50)
من نمیدونم آخه این رضا رحمتی کجاش خواننده ست برداشتن بنرو زدن رو سایت (sm3)
ای خدا این همه خواننده درپیت از کجا اومد یهو ؟ (sm2)
هر کی از خونه قهر کنه میره یه تک آهنگ میده بیرون ! اینوری ما هم یه تک آهنگ بدیم بیرون ! (sm2)(sm51)
بیشترشم واسه دختربازیه ! از همین سعید دیوث بگیر برو تا همه .... (sm2)من نمیدونم اینا از کجا این همه اعتماد به نفس آوردن ! (sm2)