(sm120)فولوس موجود لا موشکل این گراف بازیا رو دارین کی با کی میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)فولوس موجود لا موشکل این گراف بازیا رو دارین کی با کی میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گراف بازی؟(sm55)دیماریا رو ولی نمیدیم(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) فینال دو تیم بزرگ میان ولی رده بندی ممکنه یه پاش لنگ بزنه
(sm41) حسین به قانون طبیعت اعتقاد داری
چی هست؟شاید اعتقاد داشته باشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)اینکه شوماخر نباید میمرد ! اینکه برزیل باید پنالتی رو از شیلی میبرد اینکه فرانسه باید میبرد! و ...نقل قول:
و از همه مهمتر فصلی اتلتیکو قهرمان شد جام قهرمانان دیگه نه ! باید رئال میشد اون ثانیه شمار لعنتی یادت میاد (sm21)مث وقتی بود که جان تری رفت پشت پنالتی فینال جلوی منچستر رید (sm54)من بهم الهام شده بود نمیتونه !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی اعتقاد دارم به قانون طبیعت(sm21)نقل قول:
قراره من یو قهرمان شه؟(sm120)
(sm128) اتمسفر طبیعت نمیذاره تو مواقعی خاص شگفتی بوجود بیاد همونی میشه که چشم میلیونها بیننده میخواد ببینه !نقل قول:
(sm120) ما که اینقد قهرمان شدیم تا ده سال اینده هیچیم نشیم غمم نیس (sm59) فقط تک و توکی لیگ قهرمانان رو ببریم بسه
منم موندم چرا همیشه هر چه قد تیمای کوچکتر مثل شیلی و مکزیک خوب بازی میکنن ولی در نهایت برزیل و هلند برنده میان بیرون(sm59)نقل قول:
خدا رو شکر زود جلو مویس رو گرفتین و فنخال کبیر رو آوردین(sm120)
البته اونم مثل تاتا قربانی شد تا تغییر به وجود بیاد.اگر بارسا و من یو مثل کاری که برای این 2 تا میکنن برای اونا هم میکردن اونا هم به اون وضع در نمیومدن(sm70)