خداحافظی تلخ آخریش بود خوده موزن هم گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خداحافظی تلخ آخریش بود خوده موزن هم گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اسپانسر رو عوض کردی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm59)
شیر اصلی رو که ادل میده ... اینم واسه شماها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و سیگار ؟! تعجب کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم نهارمو بزنم قورمه سبزی (sm51)
سیگار بودا سیــــــــــــگار(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کلاس اول دوم دبیرستان بود میکشیدم گاهی اوقات (sm25) البته قضیه برمیگرده به 20 سال پیش حرف در نیارین واسم (sm120)گاهی اوقات دلم میگرفت گیتاری دست میگرفتیمو جوونی میکردیم (sm120) یادش بخیر (sm172)
امضای داریوش .(sm50)
یعنی دوم دبیرستان 14 سالت بود ؟ (sm2)دقیق بخوای حساب کنی میشه 16 سال فک کنم یا 15 (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یه لحظه صبر کن کار باهات دارم (sm50)