(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشرطی سگت تو رو بشوره جایزه استفاده کردن شامپوش
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشرطی سگت تو رو بشوره جایزه استفاده کردن شامپوش
ممد نیگا نکن چیز مردمو عیبه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی من میگم ملت رد دادن شوما باور نمیکنین (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه خارِ هر چی نوستالژی هست رو چسبونده به در و دیوار (sm50)(sm127)
آحاد ملت یک به یک دلواپسن
منم دلواپسم
منتها
دلواپس اخم روی تو
طاق ابروی تو !
هی...شایدم هیچ وقت نیاد....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبن اینا(sm2) الان پیش پات داشتم با یه ****صحبت کردم گفتم بیا خونه نیم ساعت بعد برو دیوث بازی دراورد گفت من پول میخوام از این حرفا منم گفتم بیلاخ(sm6)
بعدش رفتم مثل بچه آدم ج**قمو زدم (sm242) والا حالا هی منت بکشی(sm2)
500 هم که قصد باشه 4 میگیرن ؟(sm77)مگه تهرانه؟(sm25)چون توریستیه اینطوریه (sm25)
(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)نقل قول:
هیچکس نمیتونه درک کنه که من چه میگم (sm120)نقل قول:
خیلی بوی خوبی میده
کصافدددددد (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
34 سال قبل از میلاد جنتی (sm77)
وزن من چرا بردی بالا =))
نتیجشُ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا درگیر نباش
34 سال بعد از میلاد جنتی
30 کیلو واسه وزنت خوبه