پایگان(sm120) قافیه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پایگان(sm120) قافیه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو ماه پیش پخ داده بودم بشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم واسه زندگی رفته المان
شمارشم داد گفت اگه وایبر داری بیا (sm50)
(sm120)باو این بی دیوثا گرفتن نت رو حجمی کردن اصن ریدن تو اعثابم (sm50)(sm50)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر افکت بود تا الان ارجینی لو داده بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)فدا مدا وثوقنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو پیجت پیام گذاشتم ج ندادی کلفت بازی در اوردی (sm50)
(sm120)عجبنقل قول:
دلم تنگ شده واسش (sm25)
خدا رُ چه دیدی شاید رفته بوده تست بده (sm2)نقل قول:
سرعت دان 18 (sm120)پشیمون میشم(sm25) از البوم محسن به اینو چیزی دان نکردم(sm25)اسیا تک(sm3)قدر شاتل رو ندونستم حیف شد هر جا رفتی خطش فیبر نوری بود نت وصل نکن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والانقل قول:
ميخواستم بگم همينو
ديگه حال نداشتم تايپ كنم
(sm120)
با اختلاف ادم فروش ترین ترانه سرای دنیا(sm120)نقل قول:
محسن اگه افکتی بود تا الان یغما گلرویی 4-5 تا بیانیه ضدش میداد(sm2)
(sm2)نه اينكه بياد به آهنگش راي بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هر گوهی باشه باشه فقط شبا دانلود رایگان باشه
باو میزارم تو لیست دانلود نمی تونم دانلود کنم کونم میسوزه (sm2)
مخابرات تموم بشه میرم یه سرویس دیگه میگیرم (sm50)
نه کلفت بازی در نیاوردم ...نمیدونم چرا هی مینداخت بیرون ساین اوت میشد دوباره باید میومدم داخل ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون روز اومدم جواب بدم هی انداخت بیرون اعصابم خورد شد بیخیال شدم(sm172)
الان اوضاع بهتر شده(sm174)
hamin alan to windows 10 (sm120)
ینس لمن مستقیما لو را مخاطب قرار داد: "شما از الان هشت هفته فرصت دارید. با این وجود هنوز معلوم نیست چه کسانی باید در پست مدافع بیرونی بازی کنند. توماس مولر به بازی در کنارهها عادت کرده و آنجا بازدهی بهتری دارد. ماریو گوتسه هم در هر بار دریبل کردن میماند.(sm2) تیم ملی دیگر مهاجم درست و حسابی پرورش نمیدهد. لو باید فکری کند."نقل قول:
اگر افکتی بود بهروز این قدر باهاش لاو نمیترکوند (sm2)
vastid zaban farsi nasb konam (sm120)
واسه عید قربان دو سیخ خ ا یه برات فرستادمنقل قول:
نگی رفیقمون گوسفند کشت خ ا یه شم نفرستاد (sm50)
اگه افكتي بود مونا باش كار نميكرد (sm2)
چه ربطي داشت (sm2)
مخابرات 4ماهه تموم شده دیوثا از خودشون هر ماه تمدید میکنن میرم لغو کنم جواب آدمو نمیدن (sm3)
فک کنم با هم ارتباط داشته باشن(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه یغما به برادرشم رحم نمیکنه(sm2)
واسه عید غدیر چی واسمون داری بامرام ؟؟(sm50)نقل قول:
لاش اون اس ام اس رو سند ال کردم(sm2)چرا نگفتی واسه بقیه هم میفرستی دیوث(sm3)(sm2)نقل قول:
سجاد بیا شطرنج بازی کنیم (sm30)
(sm2)فقط فحش بده فحش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی ویندوز 10 نصبیده ؟(sm120)
سند میکنم برات (sm50) فقط اگه این نت ما ردیف بشه ها مادر مخابرات رو به فاک میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پفیوز چرا جدیدا واسه من اس نمیدی؟؟(sm50)نقل قول:
يه اس ام اس داشتم از ممد (sm2)
مثلا جدي شده بود ميگفت ديگه باهام شوخي نكن (sm2)
سوژه خنده بود (sm2)پاك شد (sm2)
کلا 7-8 ساله رو سیستمم ویندوز اکسپی نصبه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز توو ترافيك Xp گير كردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)باو گوشت مفت بود گفتم بچه ها فیض ببرننقل قول:
سجاد خوشگله مثه خر کیف کرده بود (sm2)
بزن قدش (sm111) (sm2)نقل قول:
اون تخما رو تو فرستادی ؟(sm2) من گوشیم که خراب شده تو گوشی تخمیم شمارتو سیو نکردم (sm120)دلیلش هم اینه این هفته گوشیمو خریدم (sm118)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ج نمیدی منم نمیدم (sm2)
بیشتر بحث رئال و فحش به کارلتوس(sm2) گفتم تو طرفدار چلسی هستی مزاحم نشیم بیخیال(sm2)نقل قول:
ولی این دل و قلوه رو سند ال کردم(sm54)نیومد واست(sm54)
لوبیا؟(sm173)نقل قول:
(sm2)غیر اکس پی هنگ میکنه اصننقل قول:
6 7 ساله xp sp 2 (sm2)ما به سنت ها پایبندیم (sm2)(sm2)
خسته نباشی دلاور (sm120)نقل قول: