قرص هایی که پسوند "فِن" دارن، ضد درد هستن.
نمایش نسخه قابل چاپ
قرص هایی که پسوند "فِن" دارن، ضد درد هستن.
(sm2)
اینا برای عضله درد کارایی نداره
However Far Awey
(sm50)...I Will Always Love You
نه هادی اینا بدن رو ملایم میکنه. مسکن هستند دیگه، بی تاثیر نیستند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تو دوران بارداری با تجویز پزشک باید استفاده بشه.
حالا تشخیص با خودته (sm2)
مواد رو دیگه (مثلا تریاک (sm51))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اورجینال و اصل باشه.
زیادم استفاده نکنی. فقط همین یبار که بدنت کوفتست
معتاد نشی آ، باز بیفتی دنبال مواد (sm2)
من که استفاده نمیکنم، سو تفاهم نشه آ (sm59)
(sm50) چالوس - روزبه بمانی
صدام کن دوباره
صدای تو رو من به دنیا نمیدم
(sm81)
یه دردی گرفتم که گفتن نداره
نصف شبی حالم بد شده
معدم داره می ترکه(sm178)
احساس می کنم دارم خفه می شم (sm74)
(sm74)
دوستان این جا کسی سی دی اورجینال خواست بیاد به کانال من یک سری سی دی دارم با قیمت مناسب ، برای بچه های باران قیمت تخفیفی می دم
آیدی کانال تل :
Original_cd
الان بهترم خدارو شکر (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی آدمها (sm50)
اما ما عاشق رودیم مگه نه...
(sm27)
صد هزار مرتبه شکر سهندم (sm134) امیدوارم همیشه خوب باشی عزیزم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون حمایت من تو هیچی نیستی تاپیک فیلمت هم خوابید چون من حمایت نکردم و کار خوبی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک موزیک ویدئو های ترکی هم تعطیل شد
عنوان تاپیک من انتخاب کرده بودم با خودت به گور ببر
(sm77)(sm2)
اسمش رو ندارم.(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمایت (sm54) مگه تو خدایی که بدون حمایت توِ بی همه چیز، کسی نباشم و برم بمیرم! (حالا کی از تو حمایت خواسته بود!) منم اصلا خوشم نمیاد با تو یکی همکاری کنم! ( دو طرفه فکر کن!)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بزار باد بیاد (sm59) دیگم ازم نقل نگیر.
والسلام.
(sm50)
فرهاد از تو بعیده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدم هی دیدم این با اون دعوا می کنه.
من بیشتر سهند.نقل قول:
اصلا اهل بحث و دعوا نیستم و همچنین شروع کننده دعواها هم نبودم و نخواهم بود.
حالا این آقا میاد میگه اگه من حمایت نکنم، تو هیچی نیستی.
اصلا تو کی هستی که بخوای منو حمایت کنی!
در کل رفتی چندتا ویدیو ترکی گذاشتی، تنها واسه ی من که نذاشتی یا به التماس من که نبوده. جنابعالی خودت خواستی و به اشتراک گذاشتیشون.
حالا اگه تو اینو حمایت میدونی، من نمیدونم.!!!
در ضمن مگه تاپیک فیلم رو به امید کمک تو زدم که میای خودتو میندازی وسط.
خودم دارم میذارم.
تمام شد و رفت.
رفتم ولی سپردمت دست خدای مهربون (sm50)
(sm172)
(sm19)
ناصر صدر - آلبوم دل داغون
عجب صفایی داشت اون روزا (sm50)
چرا تل پاک کردی کارت داشتم (sm172)
آره آلبوم خوبیهنقل قول:
البته اسم آلبوم ادعا هستش
(sm50)
چه موزیک ویدیویی . . . چه آهنگی . . . (sm50)
Lana Del Rey - Music To Watch Boys To
آلبومه زیبایی هست (sm172)نقل قول:
یا اون پسره کامران مولایی (sm50)
تو ترکم داداش (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو همینجا
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]