نگ چطور باید بکنیم؟؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگ چطور باید بکنیم؟؟ (sm120)
کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار رونالدو قابل توجیه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اشتباه همینجاس(sm50)مسی یه بازیگره(sm50)
دقیقا بعد از واکنش رونالدو تو بازی قبلی اینکارو کرد مدیونی فک کنی بخاطر نیمار بود(sm120)
گل قبلی بارسا دروازه خالی بود رو نزاشت نیمار بزنه (sm98)
رونالدو یه فرد برون گراس احساساتشو بروز میده اما مسی اینطوری نیست
یادت نرفته که سر همین پاس ندادن با داوید ویا دعوا کرد و شوتش کردن بیرون(sm50)
خب پس از من ایراد نگیر !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مثل شیشه صافم از این طرفم اون طرفم پیداست و از اون طرفم هم این طرفم پیداست (احمد مهرانفر / ابله) (sm120)
ابراهیم نبوینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه راموسو جر نداد(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه @ بزار اسم یوز شخص رو بنویس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه @ بزار بعدش یوزر طرف رو بنویس.نقل قول:
(sm120)
و خطا هم کردیم
و من تصدیق میکنم که خطا کردیم
هم ما خطا کردیم
هم دولت خطا کرد
هم شورای چیز خطا کرد
همه ی ما خطا کردیم
(sm25)
من همچین جسارتی نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام استاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیانکی میخواست پا بذاره جا پای سرهنگ هی گیر میداد به مسی که چرا خالکوبی کردی و از تبعات همنشینی با دنی آلوز میگفت (sm2)
کار خوبی کردی که نکردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم از این رفتارای رونالدو بهم میخوره دیگه! در خدمت خودشه نه تیم...به قول ونگر و خوزه باید جمع کنن این جوایز فردیو |:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مسیم همچین رو حساب برادردی نکرده دقیقا قصد داشت از این حرکت ولی خب بهانه داد دستش دیگه (sm120)
والا اونو میگن بازی مساوی بوده و میتونسه بزنه...خیلی غیرطبیعی نیست...ولی این ه بعد گل اون طور کنی خیلی مسخرست (sm98)
ولی خدایی مسی حالا هرچیه عقده ایبازی در نمیاره (sm59)مثلا سوارزم بزنه میه بغلش (sm120)
این بازیکن کوتاه قد ارژانتینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامور بودم و معذور ...
به نظرم ربطی به عقده نداره(sm50)رونالدو که هر چی جایزه بوده گرفته(sm98)عقده ای واسش نمونده(sm98)نقل قول:
مسی میخواست با اینکار فشار رو رونالدو بیشتر کنه نمیدونست نتیجه عکس میده(sm120)
درود آرمین (درست گفتم؟(sm120))نقل قول:
(sm29) چیشده؟! (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دمتون گرم (sm10)نقل قول:
منچستر باخت
(sm54)
اره (sm120)نقل قول:
مگه شما نبودی به من تگ یاد دادی ؟ روی اون گفتم (sm120)
به نظر من رونالدو عقده ای و حرص رقابت با مسی کشتتش (sm120)چون هر چی جایزه برده باز زیر مسی بوده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مسی که کرم ریخت (sm120)
رونالدو رکورد دی استفانو رو شکوند(sm3)
با ادن هازارد تاختشم میزنیم تا نتونه رکورد رائول رو بشکونه(sm178)
با من بگو هنوز
آیا امید هست
ممد مسی قلا هم به نیمار پنالتی داده بود که خراب کرد
ربطی به رونالدو نداشت این کار قبلش نیمار نزد مسی تلافی کرد ... کلا بازیای بارسا رو ببینی متوجه میشی
سوارز دربازه خالی به مسی داده ... مسی از جلوش نزد توپو که سوارز بزنه ... کلا زیاده این مثالا ...
منطقی بخوای فکر کنی خیلی بچه گانست اون طرز تفکر
فرقشون یه توپ طلاس ها(sm120)اونوقت مسی از رقابت با رونالدو خوشحاله(sm98)نقل قول:
همین امشبم رکورد هتریک تاریخ لالیگا رو ثبت کرد(sm120)
حقیقت درون آینه ! (sm120)نقل قول:
آها از اون لحاظ (sm2)نقل قول:
قابلی نداشت، زکاتش رو پرداخت کردم. (sm50)(sm120)
نقل قول:
این هر هفته داره جا به جا میشه بابا (sm120)
من که ریدم به جفتشون(sm120)رقابت تو سرشون بخوره(sm120)اینا اصن واسم مهم نی(sm50)ولی خب بازیکن رئاله(sm111) ولی رو حرفم هستم که مسی یه بازیگره یه جورایی مثه کارلوس کیروش رفتار میکنه(sm2)نقل قول:
مسی یه آدم چاپلوس است (sm2)
توپ طلا رو بيخيال فرقشون اينه مسي هميشه با بپه و مارادونا و در سطح تاريخ مقايسه ميشه ولي رونالدو با مسي (sm120)نقل قول:
مباركش باشه! كلن بازيكني كه ركورد فرديش واسش مهم تر باشه دوست ندارم (sm120)
مسی خر اسبت (sm120)
دستت درد نکنه امین (sm176)
به درک(sm120)نقل قول:
تلخه(sm120)نقل قول:
البوم داریوش (sm172)
مَلی کوجی ای (sm132)
حال و حوصله دلیل و منطق دیگه ندارم
اینا بالاخره میرن ولی تیما می مونن(sm98)
برم مینا گوش بدم(sm2)
شب خوش(sm10)(sm27)
خودت گفتی خب چرا خود درگیری میکنی (sm30)نقل قول: