(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
چی شده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکم کردی داداش اینجا نمیشه میخواستم باهات خصوصی حرف بزنم تو هم رفتی (sm81)(sm172)
آخ فدات بشم من (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه هستم (sm128)
اونم آلبوم انعکاسش خوبه یا اون که سرآلبومش آهنگ طلاق بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم با خودش میگه دیگه از ما گذشته اینارو گوش بدیم ولی باز اون زمان از الان بهتر بود. هی بدتر می شه
یگانه داره بی خود دست و پا می زنه...
حیف اون همه خاطره که با صداش داریم
آینه تابلوی عذابه
منو رویای تن تو . . . (sm50)
رویای تن تو . . . (sm74)
رویای تن تو . . . (sm172)
(sm50) آلبومِ "دستِ نیاز"ش عالیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگای قدیمی یه حال و هوای دیگه ای داشتن و دارن سهند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که اصلا تعریفی نیست (sm25)
شعر ها متاسفانه خیلی بی معنا و در کل آشغالن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm81)
(sm50)
گوشیت اپله ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
htc10نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یادت رفته هی میامدی در همکاری باز میکردی آلزایمر هم که داری
تمام فکر من بود که چکار کنیم .
از 10 هزار تا بازدید شما " من امروز رساندم به 32 هزار بازدید " پس نقش من خیلی تاثیر داشته خودتم بهتر میدونی
از ادم هایی که رنگ عوض کنند مثل شماره تلفن شان مال یک شهر دیگه ای هست هیچگونه انتظاری نمیشه داشت و باید از شما دوری کرد و کنار گذاشت
فکر فیلم گذاشتم از من بودنقل قول:
تو مغز نداری تا جایی که من فهمیدم فقط نظر اینو اونو میخوای کاری خودت راه بیفیته این دفه کور خواندی
تو برو عکس بچگی تو بذار از سایه خودتم میترسی
والسلام
(sm50)
دیگه حسش نیست حتی . . . (sm172)
(sm27)
1988.12.02 The Naked Gun 1 From The Files of Police Squad
چه می کنی با سرنوشت ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام علی خوبی؟(sm134)نقل قول:
چه خبرا؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیر خوبی؟ موزیک ویدیو چه پسری از ساسی توی سایت نیستش میشه بذاریش مرسی.(sm134)
فدات منم خوبم(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس زدم دلیلش این باشه آخه چرا رادیو جوان، میرفت آونگی چیزی(sm120)
سلام به روی ماهت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر خوبم (sm10)
تو خوبی (sm128)
خبرِ سلامتی، بد یا خوب سپری میشه روزا.
سلام عزیزم عزیزم سلام
دوست دارم عاشقتم والسلام
(sm51)
فدایت منم خوبم(sm134)(sm19)نقل قول:
میبینم به افسانه خیانت کردی؟(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی موزیک ویدیو ساسی چه پسری دیدی؟(sm120)
باحاله(sm120)
قربونت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه روزگاره، فردا دیدی سر همینم هوو آوردم (sm2)
آره قشنگه (sm128)نقل قول:
تقدیم به هادی دیوث (sm19)
شیلا (sm128)
(sm74) Sattar - Khaterate Koodaki