خب شما ک نیستی اصن ک حال و احوال کنم (sm172) خانومت خوبن؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب شما ک نیستی اصن ک حال و احوال کنم (sm172) خانومت خوبن؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حبسم در خودم (sm59)نقل قول:
اون سد خونی مغزی نداره احتمالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی مثل تو نشد از همه یه جوری فرار کردم
یه چیزایی ازت دیدم که دیگه برنمیگردم
من اشتباه کردم انتخاب کردم تورو
هر کی انتخاب کرد تورو انتخابش کن برو ... (sm50)
من که همیشه اینجام (sm120) خوبه مرسی (sm10) منو میزنه بابا جان چیکار کنم ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه روز چرا آخه 12 تیر (sm50)
نشانگان داون داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال تنها خواننده ای که خیلی خوب کار کرده میلاد بابایی بوده و بس
(sm81)
عباس معصومی رو فراموش کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]