برف میبارد ، باد می ایستد ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برف میبارد ، باد می ایستد ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
در چشم های باز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آهان خب پس اوکیِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"عادل" به معنای واقعی کلمه "طنازی" میکنه تو آهنگا... اوج طنازی هاش هم تو سولو های پایانی مشهوده... دمش گرم واقعا... این آهنگم عالی بود کارش... (sm127)(sm50)
چه زخم روزمره ای ... (sm50)نقل قول:
(sm88)
تكيه كن به قلب من ، تا ابد همراتم(sm171)
اون تو اونم دنیات اونم عشقی که دنبالش میگشتی
این من منه تنها همونم که ازش ساده گذشتی
اون تو اونم دنیات اونم عشقی که دنبالش میگشتی
این من منه تنها همونم که ازش ساده گذشتی
دلگیرم از دنیای آشفته م با گریه حرفامو بهت گفتم
لعنت به تو لعنت به این آهنگ هرجا میرم یاد تو می افتم
این رابطه تموم شد اما هر روز پیرم میکنه زخماش
سخته واسه عشقت بشی رفیق
سخته واسه عشقت بشی داداش
شاید منم باید میگفتم ته این رابطه هیچه
اینقدر نمیذاشتم بوی ادکلونت اینجا بپیچه
شاید منم باید میگفتم ته این رابطه هیچه