اولی که خاطره انگیز هست (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی موسیقی محلی کجاس؟ (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
اولی که خاطره انگیز هست (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی موسیقی محلی کجاس؟ (sm10)
زنده باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm32)
من موقع درس خوندن یادداشت برمیدارم خودش یه جزوه دیگه میشه بعد اونو میبرم همراهم جزوه اصلی میمونه خونه... پس از آزمونم با خیال راحت حرصمُ سرش خالی میکنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: اگه اون درس نندازتمون واسه تابستون امروز اخرین امتحانم بود (sm120)
سلام دوستان من تقریباً 2 هفته نت نداشتم (sm50) نتونستم بیام باران!
کوکام مُنِه با ای کوسه ها درگیر نکن گُنا دارن نسل ـشونُ مث داییناسورا منقرض کنُم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کن با لهجه ابادانی(sm127) بخونی (sm70)
تازه خرابیشونم زیادِ من امارشونو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوسیدمت ، بوسیدمت ، بوسیدمت از دور (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس خان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه درسی هس نوید خاااان؟ (sm2)
خوش اومدی عباس جان ، جایت بسی خالی بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن کلا ترم اخر خر است (sm178) تو بگو اگه حسش اومد 10دِیقه درس بخونی (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
د.ولتنگت شده بودیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نبودی محمدم نمیومد میگفت اینجا بوی عب باس میده بدون اون نمیشه (sm81)
یه خواهشی که ازت دارم کمتر خودتُ بمال به در و دیوار که بو نگیره تازه رنگ آمیزی کردیم بوت بره!!!!! (sm10)
عاقا فردا روز که گند امتحاناتتون در اومد نرین دست پدر و مادرتونو نگیرین نیاین اینجا بگین من دلیل درس نخوندنتون بودمااا ، شما خودتون رفتین و اومدین من مسئولیتی رو قبول نمیکنم.
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
هر جفتش خوب بود (sm132)
شیرنی باس بدیا خاننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به: فاطمه اختصاری
به بهانه ی 26 خرداد
رودی که در سراسر تاریخ جاری است
از اشک های فاطمه ی اختصاری است
از پشت کردنِ همه ی نارفیق ها
از اشک هاش وقت نگاهش به تیغ ها
از دفن چند خاطره لای کتاب هاش
از اشک هاش وقت تجاوز به خواب هاش
اثباتِ گیجِ مسأله های بدون فرض!
از اشک هاش موقع رفتن... کنار مرز...
از باد، ناامیدترین شکل ارتباط!
از اشک هاش داخل سلّول، در حیاط
کابوس های یکسره بر متن تخت ها
از اشک هاش موقع قطع درخت ها
آغوش باز او به غمِ بچّه موش ها
از اشک هاش در سرِ آدم فروش ها!
از ایستادنش جلوی بادهای سرد
از اشک هاش در وسط شایعات زرد
گشتن برای یافتنِ آخرین خوشی
از اشک هاش موقع تمرین خودکشی!
احساسِ خوبِ دوست شدن با اضافه ها!
از اشک هاش گوشه ی تاریک کافه ها
از گفتنِ هزار «مگو» با لبی فلج
از اشک هاش توی اتوبوس تا کرج
لرزیدنِ دلش سرِ هر بحث و اتّفاق
از اشک هاش در وسط فیلم، در اتاق
دنبال نور گشتنِ در این همه سیاه
از اشک هاش در وسط بازداشتگاه
از زل زدن به آن همه دیوار، توی بند
از اشک هاش موقع خندیدن بلند
جیغ کشیده اش وسط پارک، روی تاب
از اشک هاش آنورِ میدان انقلاب
مستیش توی خاطره با الکل سفید
از اشک هاش بر سرِ هر روزِ سررسید!
از لهجه ی قدم زدنش زیر نور ماه
از اشک هاش وقت سفر... در فرودگاه...
از اعتماد کردن و عشقش به گرگ ها!
از اشک هاش قاطیِ آدم بزرگ ها
از لذّتِ ندیدنِ شب زیر پوست ها
از اشک هاش موقعِ تغییرِ دوست ها
آژیرهای زندگی اش در دل خطر
از اشک هاش بر سرِ هر قبر، جز پدر!
از عشق ها و تجربه ها، خوب یا که بد
از اشک هاش جاریِ در شعر، تا ابد...
فانوس رو به پوچیِ انسان بی هدف
از اشک هاش از غمِ یک مشت بی شرف
فریادِ توی استادیوم های ورزشی
از اشک هاش مثل زنی بعد سرکشی
خاموش در مقابل اوباش مثل سنگ!
از اشک هاش در وسط صحنه های جنگ
بانوی روسپیدِ همیشه سیاهپوش
از اشک هاش موقع آهنگ «داریوش»
حسّ خدای گم شده توی گلاب پاش
از اشک هاش پشت تمامی شعرهاش
یک زن که هیچ وقت شبیه کسی نبود
از اشک هاش در دل تاریخ مثل رود
یک «فاطمه» درست شبیهِ خودِ خودش!
از اشک هاش آنورِ کیک تولّدش
یک «فاطمه» که منتظر هیچ چیز نیست
یک زن که داشت در وسط جشن می گریست...
سید مهدی موسوی
ﺍﺯ ﻫﻤوﻦ ﺭﻓﺎﻗﺘﺎﯼ ﺩﻭﺭﻩ ﻧﻮﺟﻮﻧﯽ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻧﻪ ﻭ ﺩﻋﻮﺍ
ﮐﺘﮏ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮﺍ ﺭﻓﯿﻖ ﻭ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺭﻓﯿﻘﻢ ﻧﺎﻣﻮﺱ ﻣﻨﻪ ﻭ
ﮐﻼﺱ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﭘﯿﭽﻮﻧﺪﻥ ﻭ ﺍﺳﮑﻮﻝ ﮐﺮﺩﻥ
ﺩﺑﯿﺮ ﺗﺎﺭﯾﺢ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﻭ ﻭﺳﻂ ﺯﻣﺴﺘﻮﻧﯽ ﻟﺒﻮ ﺧﻮﺭﺩﻥ
ﺯﯾﺮ ﺯﯾﺮﮔﺬﺭ ﭘﻞ ﻋﺎﺑﺮ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﺑﻠﻨﺪ ﻭﺳﻂ ﻣﻠﺖ
ﺑﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻭ ﻋﺎﻟﻢ ﻭ ﺁﺩﻡ ﻭ ﺷﺎﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎ
ﯾﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻟﮑﻞ ﺗﻮ ﺧﻮﻥ ﻭ ﺩﻧﮓ ﻋﺮﻕ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻭ
ﺧﻮﻧﻪ ﺧﺎﻟﯽ ﻭ ﺑﻮﯼ ﺗﺴــ.ﺘﺴﺘﺮﻭﻥ ﻭ ﻫﻮﺭﻣﻮﻥ ﺧﻮﻥ
ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ ﻭ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﺧﺘﺮﺍﯼ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ﺩﻭﯾﺪﻥ ﻭ ﭘﯿﺲ
ﭘﯿﺲ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺳﺮ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ
ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ ﻭﻋﺎﺷﻖ ﺯﺭﯼ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺷﺪﻥ
ﻭ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﺧﺘﺮﺧﺎﻟﻪ ﺗﻮ ﺳﺮﮐﻪ ﺑﺮﺍ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ
ﺍﺣﺘﻤﺎﻟﯽ
ﻣﯿﺨﻮﺍﻣﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻣﻢ !!!!!
ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺯﺷﺖ ﻋﺒﻮﺱ ﻫﻤﺶ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ
ﺑﺰﺭﮔﺴﺎﻟﯽ .
با این همه پیشرفت در زمینه اینترنت آیا واقعا ما نباید یک امامزاده مجازی داشته باشیم؟
عباس جون هنو باشگاه میری؟ی عکس وده بینم(sm51)نقل قول:
دکترا فقط میخوان ما رو گول بزنن, هیچ کدومشون ورزش نمیکنن ولی میگن برای سلامتی خوبه.
انشالله اومدی اهواز شام میدم بهت شیرینی که چیزی نیست (sm19)نقل قول:
اول قراره تو بیاییا (sm127)نقل قول:
لطفا هر مسالهای رو به شوخی نگیرید
مثلا همین موضوع بانک ملی..
الان داشتم یکی از این جکهای رو که واسه بانک ملی ساختند رو میخوندم اس ام اس اومد
مشترک گرامی به علت خندیدن به بانک ملی 5000 تومان از حساب شما کسر گردید.
بابا نکنید دیگه مگه ما چقد درآمد داریم....
چشم (sm127)نقل قول:
چشمت بی بلا (sm19)نقل قول:
زن باس وقتی آقاش میگه :
زن آماده شو بریم بیرونبچرخیم
بگه: وایسا آرایشمو پاک کنم بعد بریم ...
.
.
.
.
.
.
.
برگرفته از کتاب دو زار بده آش به همین خیال باش
برتري هاي پرايد ، نسبت به ماشين هاي لوکس:
۱) پرايد تنها ماشيني هست که به دليل سبک بودن با قدرت باد نيز حرکت ميکند..
۲) در صورت رسيدن به سرعت ۱۶۰ کيلومتر بر ساعت، پرايد قابليت پرواز داشته ، در حالي که ماشين هاي لوکس اين قابليت را ندارد..
۳) در صورت آمدن سيل، پرايد روي آب شناور ميماند ولي ماشين هاي لوکس غرق ميشوند..
۴) پرايد تنها ماشيني هست که ميتوان با مشت و کف گرگي فرم دلخواه را به ظاهر آن داد.
۵) در هنگام تصادف ، پرايد سرنشينان خود را عذاب نميدهد و يکراست به سوي ديار باقي هدايت ميکند ، در حالي که در خودرو هاي لوکس امکان شکستگي دست و پا، قطع نخاع و بدبخت شدن تا آخر عمر وجود دارد.
۶) دشمنان شما علاقه اي به انداختن خط روي پرايد شما ندارند، اما در صورت داشتن ماشين لوکس هميشه بايد نگران خط و خش انداختن روي آن باشيد
٧)و مهم ترين نکته اين است که دزدي که نگران جان خود است پرايد را نميدزدد.
اینکه فصل سوم سریال ستایش یا دردسرهای عظیم دو،
پایتخت چاهار و غیره بسازن اصلا چیز بدی نیس...
بد اینه که بشینی برنامه های سیمای ملی رو تماشا کنی!!!...
اونایی که سعی میکنن خودشونو بی عاطفه نشون بدن ،
خیلی مهربونتر از اونایین که تظاهر به مهربونی میکنن ..
فقط انقدر نارو خوردن که پنهونشون میکنن از همه ..
احسان علیخانی اعلام کرده امسال اسم برنامشو از ماه عسل به (گریوانه) تغییر میده تا مشت محکمی تو دهن رامبد جوان وخندوانه باشه
ی مـــــــرد همیشه دســــتش تو جیب خودشه
ک اگه ی وقت راســـــــت شد بگیرتش تـــــابلو نشه
باز بعدا از مرد بودن براتون میگم
مراسم افتتاحیه بازی های اروپایی در باکو را اگر دیده باشید خیانت قاجار بیشتر برای شما روشن میشود اگر باکو را از دست نداده بودیم هیچ زنی را در این مراسم راه نمیدادیم
شاید یه روز خوب بیاد،ولی اونروز خیلی دیر شده...
یه روزم همه چی تموم میشه، اون روزعالیه!!!...
تلویزیون این روزای من هم قد خندوانه شدهنقل قول:
همین و بس!
تازه اونم میبینم به عشق اینکه جناب خان بیاد (sm120)
اقا من ادمه بی جنبه ایم الان تو تاپیک باشم یا نباشم؟مساله اینست(sm2)
خخخخخ اسمشُ بیار چوب بگیر دستت (sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm127)(sm50)
پ.ن: هفته پيش خوندم دادگاه هاشون تموم شده . خبر جديدي ازشون نداري؟
نوید خانی دیگه (sm70)نقل قول:
منم نیم ساعت آخرشو میرسم خونه میبینم ، خداییش چه سیمایی هست داریم عاخه چهارتا برنامه درست و حسابی ندارن پخش کنن
صلاح کار خویش رو خسرو میدونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منتظر حکم دادگاه هستن بالاخره دادگاه برگزار شده که گفتن بعده دو هفته حکم صادر میشه ، میگن فردا حکم میاد اگه اومدو خبردار شدم خبرت میکنم ، به هر حال همین هفته باید حکم بیاد چون دو هفته تموم شدست.
اواتارو چرا عوض کردینقل قول:
من همش قیافتو بهرام خان تصور میکردم(sm120)
پس میمونم(sm30)
ویرایش:اقا شرمنده من با رفیق پایینیمون قاطی کردم(sm70)
جان اسنو هم مرد ؟؟؟ من از همین تریبون اعلام میکنم که اصلا فصل پنج رو نمیبینم .... کارگردانش سادیسم مضمن داره رسمانقل قول:
ادرس وبلاگو گرفتی؟(sm45)نقل قول:
خراسان شمالی طرفای بجنورد ،قوچاننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)