به من انگیزه ی زندگی بده تا دوباره حس کنم کنارمی
به دروغم شده دستامو بگیر الکی بگو که بیقرارمی (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
به من انگیزه ی زندگی بده تا دوباره حس کنم کنارمی
به دروغم شده دستامو بگیر الکی بگو که بیقرارمی (sm81)
هیچی بابا تو اصلا پرتی (sm2) میدی یا نه (sm89) باشه خواستم میگم بعدا برام بفرستینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال 10 مگ حرروم کردم (sm59)
خیلی مخلصیم داش موری رفتی تو لیست رفیق فابریکام. فدایی داری (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر اومدی رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه دیر میرسم اح (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک ماه رمضان رفتی تگت زدم برو اونجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این چیه که گذاشتین روی سایت
تاریخ پخش واسه امروز بعداز ظهر ساعت 4
رفتم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز اشتباه زدی تنظیم از میلاد هاشمی هستش
(sm120)
اهنگ بسیار زیبایی بود با یه سبک جدید از شادمهر.....ولی خدا کنه کاور از آب در نیاد!!!!
مرسی.......(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از سایت **** گرفتم با حجم 150mb این حجمش کمتره
حجم اینترنتیم هم خیلی کمه ای کاش از اینجا میگرفتم(sm81)
بابت موزیک تبریک میگم به همه شادمهریون ملودیش خوب بود
لبای دختره (sm2)
(sm120)
(sm50)
دختر انگار تالاسمی داره (sm120)
برای حس خوبیه کیفیت بهتری هم میاد (موزیک ویدئو) ؟
بابت نسخه کارگردان گمت کردم هم ممنون.(sm10)
یک سوال ... فرق این ویدئو با اونی که دیروز پخش شد چی بود ؟؟؟؟
یه کار دلچسب و تر و تمیز (sm127)
من چی؟نقل قول:
من بکنم؟ (sm51)(sm70)
اهنگه رو داری بزارینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)
ترکیب ویدیو + اهنگش خیلی خوب بود شده
ویدیو خیلی خوب نشسته رو اهنگ(sm19)
فقط دختراش خیلی عملی ان(sm2)
فک کنم شادمهر دستش خالکوبی جدید زده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
take dele mno boride
خیلی دوس دارم اهنگو
حس خوبی داره
ملودی کار از آهنگ " انت ایه " از نانسی عجرم گرفته شده .
چند ثانیه از این اهنگ:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه حس خوب تو به من نبود فکر عاشقی نمیزد به سرم(sm19)
(sm120)
آقا امیر مرسی بابت پخش آهنگ و موزیک ویدیو که زودتر از همه جا پخش شد....(sm10)
فقط این آهنگم با کیفیت flac یا wav میزارید یانه؟؟
خب باید کیفیت دار بیاد تا بزنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید اومده..(sm128)نقل قول:
آقا امیر عزیز . اگه امکان داره نسخه ی کارگردان یا 4k ویدیوی حس خوبیه رو بزارید
ممنون آقا امیر (sm10)(sm10)(sm10)
آهنگ خیلی خوبی بود بعد از مدت ها یه چهارچوب جدید تو ملودیهای شادمهر شنیدیم همون ملودی های چند تکه ولی با هارمونی مناسب ، شادمهر واقعا از خودگذشتگی کرد که زده الهام از آهنگ عربی فقط به خاطر چند ثانیه شباهت !! فقط خودشو وارد حاشیه کرد و یک عده مثل همیشه منتظر هستن ... چی بگم. آهنگ جدید دیوید گیلمور افسانه ای هم از یه آهنگ کوتاه در متروی فرانسه الهام گرفته شده که میشه گفت بیت اصلی آهنگ هست ! اگر تو ایران بود فکر کنم اعدامش میکردن...
تو که جیکرمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اصن بیا منو ب.کن
کوچیکتم داداشنقل قول:
ایشالله لیاقتشو داشته باشیم
(sm13)
چه ویدئو خوشگلی داشت (sm118)