[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)امون خواستم اما امونم ندادی
عکس نیشون میدی بیا اینارم بیبیین ..
نمیدونم چه حسی بهت منتقل شد که این حرف رو زدی من این عکس ها رو نمیخواستم بزارم چون نمیخواستم مشکلی پیش بیاد ولی من چند وقت قبل این عکس ها رو دیدم ولی زیاد من به این اورانگوتان ها توجه نمیکنم میزارم توی حال خودشون باشن من لینک اصلی این عکس ها و بقیشو میزارم برن حال کنن دوستان ..
بذار بذار مشکلی نی ..
جداً مشکلی نیست ؟ واسه همین پست ویرایش شد خودمم میتونستم حذفش کنم Mr big !!!!
برای الی .. (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی شی اینقد تف میدی عکس داری بذار بزن +18 لینک بذار نه خودشو ..
تف خوبه حاجی به خودت سخت نگیر لینک بود که ویرایش شد خودش نبود ..
لینک سایت **** میزاری معلومه ویرایش میشه(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) نه حاجی نمیخواستم بزارم یه خورده زور بود اونهمه عکس با هم آپ شه ارزششو نداشت ..
ozark (sm168)
نه من متن پست رو ویرایش کردم ولی لینک های پست دوباره ویرایش شد فدا سرت حاجی بیخیال در کل من از اینا خوشم نمیومد همینجوری واسه مضحک بازی گذاشتم .
یعنی الیاسم ی کار مفید انجام داده؟(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فکر کنم الان هم اون پایین داره با دقت میبینه :) بیخیال فقط دلم نمیخواست باب صحبت به این شکل باز شه ..
(sm209)
من شن بار بگم صندق فروم من پره پیام میدید زرت و زورت بابا ..
صب کن اصا پاک کنم شن تا رو ..
فوکی راه نداره صندق رو زیاد کنی !?؟!
محبوبیت دردسر داره باید تحمل کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میخوان یه شی از ما بکشن بیرون کسی شیزی به ما نیمیده ..
بعد حسین عرفانی نوبت این نباس میبود کلم خراب شد گرچه عادت کردیم به مردن یکی .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی راحت شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم که طعمه ی قلابم
مرا شکار کن ای ماهی
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایمون ..
خدابیامرزه
خورده بود تو چشمش چی ؟ خورده بود تو گیج گاهش چی ؟ (sm25)نقل قول:
واقعا جه فکری میکنن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم ..
(sm50)
این حمله تعدادی تلفات داشته است اما آمار آن مشخص نیست
محسن فاز متن ادبی یا به قولی دلنوشته گرفته جدیدا(sm120)
سینجول عشقت
اساتید کدوم شرکت به صرفه ترین تعرفه نت و میده الان ؟
پرش آخوند از منبر (sm77) (sm2)
بگو بین بد و بدتر چه حق انتخابی هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از یکی دزدتر شاتل و پارس انلاین و اسیاتک و هایوب و ... همشون به یه طریق پول ملت میچاپن
شخصا کولاکویچ رید امشب ست 3 و همینطور الان ست چهار خو فندق شکل چرا معنوی نژاد رو بیرون نمیزاری و به جاس فرهاد قائمی که دریافتش بهتره نمیاریش هر چی سرویس زدن رو دست معنوی نژاد مثه هلو خوردیم به روشم نیاورد ..
این کرسی شرا بریز دور شاتل بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروش ویژه ای چیزی نداره الان ؟ اوضاع خرابه دنبال یه بسته به صرفه میگردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]