تو سه دقیقه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله ولی تلاشتو بکن زیر یه دقیقه بزنی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو سه دقیقه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله ولی تلاشتو بکن زیر یه دقیقه بزنی(sm2)
میگن سوراخ باشه دیوار باشه همینه ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من فقط میدونم خیلی خودتو درگیر کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
دهن سرویسو ببینا (sm2)
دو تا مخازه دارم اجاره جفتشون و باقی مسائل روی هم رفته میشه 4 و نیم باید اومد در آورد دیگه ...
تازه پارسال میخواستم یه جا مخازه بگیرم یارو میگفت ماهی 7 تومان ، بی شرف زادگان میخواست هر چی در میارمو بگیره واسه خودش ، خداییش اجاره ها تو تهران اینجوری نی دهنمونو صاف کردن (sm172)
الان یکی اومده همون مخازه که من میخواستم بگیرمو گرفته شیرنی فروشی زده ، ینی خدا به سر شاهده یه بار نشد از اونجا رد بشم یکی داخل باشه شیرنی خریده باشه ، نمیدونم چجوری داره اجارشو میده (sm70)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلن دیه (sm70)
چند بود 52 بودی ینی؟
نتیجه رو ول کن رتبتو (sm2)
همون بیخی هست که دخیا تحویل آدم میدن ، بیخیو ولشو و اینجور چیزا که دخیا میگن ...نقل قول:
ولی بگذریمی که من میگم یه چیزه دیگست (sm70)
نقل قول:
(sm50)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چیزی نیس که تو سوراخ دیوار موش دیده ، طعمه گذاشته موشه رو بگیره ، ممد اونجا بود در جریانه (sm2)
توانش در همین حد دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نمیتونه به رکورد جاودان شما برسه
داری واسه زیر 20 ثانیه خودت آماده میکنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه هفتس تو ترکم (sm81)
ترک دیگه چیه راحت باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدم پوست و استخون , دستم به مغزم نمیرسه دیگه چشمام سو نداره (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کاری از دست من برنمیاد ولی کلا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دوست نایاب و ناباب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]