هاتبیرد یا همون هاتبرد باید مرکز باشه روی دیش تا به راحتی عرب قیچی بیاد روش ..
اگرم قیچی بشه سخته یا ضعیفه .
نمایش نسخه قابل چاپ
هاتبیرد یا همون هاتبرد باید مرکز باشه روی دیش تا به راحتی عرب قیچی بیاد روش ..
اگرم قیچی بشه سخته یا ضعیفه .
آخه اگه هاتبرد مرکز باشه میترسم کانال های اچ دی ایران نگیره یا ضعیف بگیره نظرت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی - هزار و یک شب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پشت دیش عرب واسی سمت چپ فک کنم بشه هاتبرد باید تست کنی هر چند بعید میدونم ج بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یادم رفت ج بدم بزار میام پس الان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
من يوتل و هاتبرد و بدر رو قيچى دارم اما مى خوام بدر شخمى رو کنار بزارم و يوتل و هاتبرد قيچى بخوره ى کم سيگنال هاتبرد جون بگيره...
خونمونو مى خوايم بفروشيم وگرنه ى ديش مرکزى و خلاص
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)