(sm50)Pouya Bayati - Nagofteham
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)Pouya Bayati - Nagofteham
(sm50)
چهل ساله بریدیم . . . (sm50)
عالی بود (sm93)
آهنگ پاییز رو زنده کردی مرد . کارت درسته . خوب مرحوم مازیار رو غافلگیر کردی شب یک شنبه . روح جمیع رفتگان شاد
(sm50)
دمت گرم هم کیفیتش خوبه هم فرکانسشنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک پنجه طلا (sm127)
البته اینو به پزشکا می گن (sm51)
خب توام دکتری دیگه...این آهنگم واقعا حالش بد بود.
واسه من همین خیالتم بسه (sm50)
(sm172) من بدترین و بهترین روزای عمرم با تو بود
بارها گوش کردم. اگه با دقت گوش بدی صدای پیانو دست نیافتنی نیست. چقد زیبا می زنه دلمو برد. مخصوصا اونجا که تو اشاره کردی. حالا یه چیزی بگم. من اینجور موقعا از حرص میام اکوالایزر رو تو پلیر از حالت عادی می ذارم تو حالت جلوه های صدا Tube amp effectنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر به خاطر کانال چپ که مشکل دارم. البته همیشگی نیست خودم دوس دارم طبیعی گوش بدم.هیچ هدفون یا هندزفری هم قبول ندارم جز همین که مال گوشیمه. از همین سفیداس مال سامسونگ واقعا خوبه...
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگ درخت عمر من لحظه به لحظه می ریزه
ببین بهار زندگیم اسیر دست پاییزه (sm172)
دارم آتیش می گیرم (sm81)
تنهایی میکشتم
تنها، حریفش نمیشم
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس می کنم چند تا بی ماری یِ روانی رو با هم گرفتم . . . (sm54)
شب تا صبح توی یه فایل تکست دم بال زنده گیم می گردم . . . (sm74)
بابک . . . (sm81) (sm127) (sm81)
(sm70)
درست نمی دونم . . .
انگار چند مدل وسواس رو هم زمان گرفتم . . .
می تو . . . (sm19)
آره فکر کنم . . .
قبلاً هم داشتم ، الان فکر می کنم شدید تر شده . . .
همش فکر می کنم همه چی یادم می ره . . .
همه چی رو می خوام یاد داشت کنم . . .
یه فایل تکست توی سیستم دارم . . .
هر چی رو که فکر کنی توش می نویسم . . .
از تاریخ آخرین حموم رفتن بگیر ، تا اسم فیلما و آلبومایی که می بینم و گوش می دم . . .
فکر کنم دارم خل می شم . . . (sm74) (sm2)(sm74)
(sm50) (sm127) (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا یه قسمت کوچیکشه (sm120)
چقد کار نکرده دارم(sm25)
(sm172)
میلاد و سهند(sm2)
(sm50)
وصلش کردم به لپ تاپ تلگرام بالا نمیاد رو گوشی...باس فولتر شکن بزنم که دانلود قطع میشه(sm120)
میلاد سایتی نداری فیلم ایرانیا رو بزاره؟
ی دونه هست خیلی دیر اپدیت میکنه
کانال تلگرام دارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانال دارم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنند ... (sm74)
یه روزم نوبت ماس...
آره.. پرچم بالاس
هه..
(sm50)
(sm98)
مرا وقتی دلی بود (sm50)
چه کرد چاووش با ما
(sm50)
یکی از بهترین ، بهترین فیلم هایی که دیدم . . . (sm50)
1960.03.16 Breath Less