جرق جرق خاصی داره صداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جرق جرق خاصی داره صداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مثل شماها جوگیر نیستم(sm70)نقل قول:
من تا حالا هیچ کنسرتی نرفتم میخوام اولین کنسرتم مال محسن باشه(sm19)
گویند : تو چرا دل بدیشان دادی ؟
والله که من ندادم ایشان بردند ...
و این چاوشی تمام نشدنی (sm127)
دیوث این کیه عکسشو گذاشتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیگره دیدمش فقط یادم نیست(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبالی نباشید عمرا بتونید بخونید (sm2)
ناخداگاه یاد یه چیز دیگه افتادم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برسی به ارزوت(sm74)
تعداد کل تماشاگران لیگ پانردهم 1870000
تعداد تماشاگران لیگ پانردهم پرسپولیس 995000
(sm19)