رامیر رضاییان خیلی جا. کشه الان مصاحبش تو ورزش3 خووندم (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
رامیر رضاییان خیلی جا. کشه الان مصاحبش تو ورزش3 خووندم (sm178)
لبتابم سوت میکشه چن جا سر تکنوازی های روحنواز تو اهنگ
میکس مستر نشده صداها نویز داره یا برم لبتاب بندازم دور(sm148)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد هر وقت خواستی بری اونجا قبلش خودم برم موارد امنیتی رو چک کنم بعد برو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرایط پاک بود وگرنه تگت نمیکردیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا خواستگار اینترنتی شاخ و دم دارد؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنلاین نبودی ک باهات هماهنگ کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه تمکین هم میکنه ازش(sm120)نقل قول:
رسیده به مرحله شوهر اینترنتی (sm120)
برو از خدا بترس (sm2) من میخوام ادامه تحصیل بدم (sm59)نقل قول: