(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یجنت بازیکن ایتالیایی گفت :” هرگز با پرز صحبت نکردم . وراتی بازیکن پاریسن ژرمن است و باید به قراردادش احترام بگذارد.”(sm120)
نکنه با کالدرون اشتباه گرفتیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید خدایی کالدرون درسته دیوث بود اما خریدای خوبی میکرد قبول داری(sm120)
رئال مادرید جای سگ سیبیلا نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرسنال به طور جدی به دنبال خدیرا(sm118)
آخ ببخشید همه رو با هم قاط زدم (sm25) دیشب 3 خوابیدم، سه ربع بعد بیدار شدم، دوباره 5.5 خوابیدم، 7.5 بیدار شدم.... از صبح هم شروع کردم وصیت اَمام دست گرفتم، هی سه چهار صفحه اولو یه نگاه میندازم، میندازم کنار و دوباره همین (sm25) کالدرون ولی رید تو رئال... خوشم نمیومد ازش (sm25)نقل قول:
ولی والدانو هنوز قضیه نوشتن زندگی نامه مسی، برام هیچ جور هضم نشده (sm50)
اسنایدر-فن در فارت-نیستلروی-روبن- خریدای کالدرون بودن (sm120)نقل قول:
خواست رونالدو رو بخره منچستر از دستش شکایت کرد(sm30) بلد نبود دیوث(sm120)
پرز نیومده رفت رونالدو رو خرید(sm120)
هموطنشه دیگه به نظرم طبیعیه(sm29)نقل قول:
به هر حال اثراتش باعث شد پرز توی بازگشت اینجوری دور برداره (sm50)نقل قول: