نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریمان جان فدای دوست کردند
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریمان جان فدای دوست کردند
نوچ(sm73) دنبال یه فرصت بودم بپرسم این مسئله رو : ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رتبه قابل خوندن نبود : )) اصن حالشو نداشتم بخونم : ))
میگذریم (sm189)
روزی تفقدی کن درویش بینوا را ...
ایمان من در حلقه ی هندسه ی اندام توست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست (sm27)
(sm27)
یکی از سوالات اساس ذهنم اینه که زمان حافظ که احمدخاتمی نبوده،منظور حافظ از"پشمینه پوش تندخو از عشق نشنیدهاست بو" پس کی بوده؟
چه خوش گفت آن تهی دست سلحشور
جوی زر بهتر از پنجاه من زور
(sm50)
از وقتی تتلو گفته هرکی نگه بغ بغو ، کبوترای محلمون فقط ذکر یا غیاث المستغیثین میگن
اینایی که به زن ها و دخترا همش نگاه ابزاری دارن اینا ینی مثلا یه دختر رد میشه شکل پیچگوشتی و آچار شلاقی و جک سوسماری میبیننش؟
من کنکور دادم رتبه مو توی یه فایل زیپ واسم فرستادن
خیلی بالا شده بودم...
خیلی...