که روز مزد عذابی . . . (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
که روز مزد عذابی . . . (sm172)
یه صدا چت و غم زده . . . (sm74)
میگه حاجی بگیر بخواب دیره
فردا صبح صاب خونه میاد
آبرمونو به باد میده . . . (sm27)
(sm50)
(sm50)
ژان پل بلموندو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دیگه به دستور زبان انگلیسی هم گیر میدی (sm2)(sm54)
Breathless
(sm50)
نگذار عاشق تو این همه آشوب شود
سمت تو آمده ام حال دلم خوب شود
وقتی اومد کسی دورم نباشه
تا که بدونه عشقش از بی کسی مُرد
(sm242)
دیر اومدی باید بری حق نداری بمونی
حتی یه فاتحه سرِ مزار من بخونی
چه آمد بر سر آواهای ماندگار ..
آسون وداع کردم باهات (sm127) با این که می مردم برات
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنده داری برو واسه خودت بکن! تو تاپیک فیلم جاش نیست و نخواهد بود. اگرم چیزه خنده داری بوده بگو تا ما هم بخندیم!
حذفش کن.
این همون تابستونی بودی که با خودم قرار گذاشته بودم ،
بترکونم ... (sm172)
تو هدهد سلیمونی رو شونه ام ،
من واسه تو نامه ی بی نشونم ... (sm50)
بابک،هادی،میلاد،صابر و...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلار 12.800
(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنونم بابک جان...اولش گفتم نذارم. بعد گفتم اتفاقا بذارم بهتره چون در هر صورت خواه ناخواه این ترک پخش میشه تو نت. پس بذارم اینجا نظر توام بدونم چون خودم خیلی متوجه ایرادات نشدم. حالا شب که رفتم خونه پستاتو می خونم و همزمان گوش میدم.
بابک هر وقت اومدی بهم راجب این نسخه بگو
(sm50)
زنده گی زنده رو زنده کشت . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا نوشتن ربطی به دستور زبان یا خود زبان نداره . . . این هزار بار دیوث . . . (sm2)
اینا فقط نقاشیه . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لا مذهب نمی فهمم جریانم چیه . . . (sm54)
هر فیلم فرانسوی زبانی رو که نگاه می کنم و مخصوصاً بدون زیر نویس ، یه حال عجیبی می کنم . . . (sm118)
حس می کنم مرکز جهانم و دارم مهم ترین کار دنیا رو می کنم . . . (sm50)
چه کوچیک است و غم انگیز دل خوشی ها مان . . . (sm172)
چه عشقی تو دلم گم بود
که با تو یادش افتادم . . . (sm50)
چند تا آهنگ قدیمی که همه دل خوشی هامه . . . (sm50)
فایل تکست مشهور . . . (sm25) (sm2) (sm25)
کسی البوم دو گانه سوز گروه خورشید رو نخریده ؟
هر قسمت بر نامه ی گل ها رو که می خوام بگوشم ، اول تگ و کاورش رو تا حدودی ردیف می کنم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) (sm81) (sm25)
اگه داریش ، wav آپ کن بده امیر بذاره تاپیک آلبوما . . . (sm19)
ندارم تا رفتم بخرم نمونده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm74) (sm81)
پس بگو مرض داری (sm2)نقل قول:
فیلمای فرانسوی عالین صابر. جدیدا علاقه مند شدم به زبانشون می خوام یاد بگیرم در حد سلام علیک و آی لاو یو (sm59)نقل قول:
(sm176)
دمو البوم رو که شنیدم حال کردم اهنگ لالا و عکس بگیرنقل قول:
(sm74)
بین این همه غریبه،تو به آشنا می مونی (sm50)