چیکا کنم یه 100 گیگ شاؤز کنم گرونه خی 100 گیگ 90 تومن ..
نمایش نسخه قابل چاپ
چیکا کنم یه 100 گیگ شاؤز کنم گرونه خی 100 گیگ 90 تومن ..
گل .. :l
آقا امشب سمت فوکی نیاین ..
(sm2)
(sm172)سینجول اینجارو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیم لس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم برای سهیل نفیسی (sm10)(sm127)
(sm59)خواب بودم
به محض اینکه بیدار شدم نشستم جلوی تلویزیون 2 تا گل دیدم(sm59)
(sm74)
راسی یکی از دوستان با حسین صفا تو کافه ش مصاحبه کرده ..
فک کنم امشب پخش میشه ..
من بازیو ندیدم اصا فقط صداش از اونور میاد ..
بعد بازی میام ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خیلی حال داد (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیبین شیجو وقت مارو گرفت امشب موزن ..
آهنگ نیاد فوش میخوره گفته باشم ..
موزن خدا بگم چیکارت نکنه (sm178)
(sm13)
این چه آهنگ به مناسبت شب یلداییه که شب یلدا پخش نمیشه(sm3)
(sm50)
پخش نمیشه قطعا ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی(sm50)
(sm59)بعید نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکمیلی / قطعه ی زندان امشب پخش نخواهد شد.
زمان دقیق پخش به زودی اعلام می شود.
موضوع: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چجور تیتریه ؟ (sm2)
چقد اسکولن که روز آخری رفتن برا گرفتن مجوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماهه دارن میگن شب یلدا تو خندوانه آهنگ جدید بعد درست تو همون شب ضد حال میزنن (sm3)
(sm2)(sm2)(sm2)نگاه خاص «بادیگارد» ظریف به محافظ «چاووش»
حق داره بنده خدا . بادیگاردهای ترکیه هم تروریستن این روزا
1411kbs یعنی در حد WAV ?نقل قول:
یعنی میتونی ازشون Wav بگیری؟
هزینشو محاسبه میکنی لطفا(sm51)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها پس صبر میکنم (sm19)نقل قول:
امیر عشقی تو (sm19)
الی ! جون نیکول تِموم کن اینجور تیتر زدنتو (sm2)
" یه زودی اطلاع رسانی میکنیم " یعنی خدافظ ! بشین تا پخش بشه
(sm2)
نیه گولیسن گده ده بیزده گولاخ دااا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها پس واسه Wav باید حتما از CD اصل برداشت بکنی ...نقل قول:
احتمال اینکه از صدا و سیما مجوز نگیره و تک آهنگ بیاد خیلی زیاده ! دقیقا مثل آهنگ "نگونگفتی " مهدی یراحی
تنها دلخوشیمونم پرید(sm81)
سایت خوبیس