نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
سلام صابر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی اینجا باهنر کرمان درس خونده ؟؟
چجور دانشگاهیه ؟
چه خوبه موزیکش.. از بیکلام خیلی خوشم میاد..(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند این با کلام هم داره؟
(sm50) دنبالِ تو باید کجا بگردم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودن تو این شهر دلای مهربون هست
برای گفتن درد همیشه همزبون هست
توی نگاه مردم از عاطفه نشون هست
شنیده بودم اینجا رفیق تا پای جون هست
این زمان شلاق بر باور حکومت می کند
در بلاد شعله , خاکستر حکومت می کند (sm50)
عالیه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اهل سریال هستین ببینید . معرکه س
سریال نارکوها ، ماجرای زندگی پابلو اسکوبار بزرگترین قاچاقچی مواد مخدر تمام دوران هاست .
(sm50)
(sm50)
(sm50)
هم چنان مرتضی بر جسته . . . (sm50) (sm127) (sm50)
(sm50)
تو یه لحظه ام مثل من تنها نبودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرزه گرد مست کوچه ها نبودی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ژاکلین (sm127)(sm172)
هی به خودم امید می دم
به طفل دل نوید می دم (sm50)
یاران منشینید خموش...
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام .
والّا من خودم کرمان زنده گی می کنم . . .
ولی تنبل بودم ، دانش گاه با هنر قبول نشدم . . . (sm120)
نباید جای بدی باشه . . .
دانش گاه خیلی بزرگیه . . .
دولتی هم که هست . . .
(sm176)
نقل قول:
(sm81) (sm127) (sm81)
(sm50)
چه رویایی داره . . . (sm50)
(sm27)
1991.06.28 The Naked Gun 2 2 ½ The Smell of Fear
(sm50)
(sm50)
(sm50)
استاد بلوف و دروغ فرزاد خادمی(sm50)
(sm50)
گل گریه سبد سبد بود (sm50)
(sm50)
قفسا پر پرنده
لبای بدون خنده (sm74)
قطره ی اشکم که از چشم فلک افتاده ام (sm50)
چنتا آهنگ قدیمی،که همه دلخوشیامه (sm172)
(sm50)
هروئین منی تو . . . (sm1)
(sm50)
می خوام نشئه شم . . . (sm50)
بلند مسئله هستی ...