بیا تو صفحت بحرفیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا تو صفحت بحرفیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه گوشی جدید ساخته الجی خیلی من خوشم اومد 700 تومنه !
خیلی شیکه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مرسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه قبول(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهی میگیرن آتیش روشن میکنن کمپ میزن فلان اینا(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
یه بار بگو می خوای ناشی بودنت رو تو دندونای من در بیاری خدا بخیر کنه(sm2)نقل قول:
روی یخ اتیش روش می کنن بعد ماهی به سیخ می کشن و اینا می ببین خوشی زده زیر دلشون (sm2)
انتخاب خودته به من ربطی نداره (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
بابا دیوونن اینا یخ که مگم واقعا قطوره ها با ماشین میان روش نمیشکنه
بعدم اینجا همه دارن ودکا میخورن معلومه منفی 20 هیچیشون نمیشه خوشم هستن (sm70)(sm70)
(sm50)به نظر منم الجیه قشنگ تره
(sm74)
به قشنگی باشه لومیا 650 از اونم قشنگ ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلش همی مشکل لومیاس شیکه با پردازنده ضعیف
پس عمرا بیا زیر دستت بزنی ناکارمون کنی(sm2)نقل قول:
واقعا عجب تفریح خفنی دارن گفتی ودکا دلم خواست(sm74)