خاک تو سرت ابله مذهب یعنی محدویت مذهب یعنی افسارت دسته یکی دیگه اس(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک تو سرت ابله مذهب یعنی محدویت مذهب یعنی افسارت دسته یکی دیگه اس(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت (sm5)
قیافه یارو رو نگا جان من(sm2)نقل قول:
من باید حواسم باشه یه روز اومدم خبر کنسرت محسنو دیدم سکته نکنم دست خودم نیس
خوشبختم، منم بودا، آتیش ماتیش درست کردی بگو ما هم بیایم (sm50)نقل قول:
38 سالت باشه تیپت مث دختر 18 ساله ترگل ورگل باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا اینا به سرما عادت دارن ما 60 لایه لباس میپوشیم اینا یه لایه اوکی ان =)))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چی فک میکنی؟ تو کشور روس ودکا روسی به نظرت میفروشن یا نه؟!(sm120)
(sm50)
پیرزن چروکیده (sm2)