(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی منو گذاشتی کنار خانوم منشی ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی منو گذاشتی کنار خانوم منشی ؟(sm120)
دکتر مهندس بابا اسی مستان سلامت میکنند
آب حیات گی را در رگ من روانه کن (sm181)
بیخیال خانوم منشی شدم (sm120) فکر نان باشیم که خربزه آب است , خانم منشی واسمون نون و آب نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشغول درس خودن واسه کنکور 95 هستم (sm120)
رکوردش برعکسه؟(sm2) دارم تلاشم می کنم برسونمش به 10 دقیقه اما کار سختیه (sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما وقتی چِت می کنی قشنگ میشی خود جانی سینز(sm18)
آها خب از اول بگو 2 تاست (sm70) تو پاساژ هست یا مثلا بازاره ؟ بعد اونی که خودت نیستی دادی دست کسی؟ همزمان که نمیشه تو 2تاش باشی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین میشه دیگه که ملت گرون فروشی می کنند چون چاره ای ندارن باید اجاره مغازرو بدن واسه همین من از جای گرون هیچوقت لباس نمیخرم (sm70) اونجا انتخاب می کنم میرم نظام آباد یا همین هفت حوض میگیرم (sm70)
شیرینی فروشی؟ماهی 7 اجاره (sm25) سکوت می کنم (sm172)
السلام علیک سلطان ِ دود ِ فروم (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چند تا مست داریم اینجا ؟(sm120)
من و شمس و مولی جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شد (sm120) البته در کنار درس خوندن واسه کنکور ، باید دختر بازی رو هم فراموش نکنی (sm120)نقل قول:
موفق باشی پسریم (sm10)
آره والا (sm50)نقل قول:
سلام برسون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]