الی راستشو بگو ! چاه نفت داری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الی راستشو بگو ! چاه نفت داری؟
(sm2)بمیر یه سایت معرفی کردم
کاش فقط معرفی باشه !
همین ماه کلی از دیجی کالا و دیجی استایل و دیجی فلان خرید کردی (sm2)
(sm120)کلی خرید کردم ولی نمیدونی که چقد ! کل لباسایی که گرفتم 200 تومن شده که البته الان نمی پوشم برای سال بعد گرفتم از دیجی کالا هم چیزای ارزون خریدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتحاد نوشت پخش خواهد شد
(sm59) اون مدتی هم که غیبش میزنه میره افغانستان جنس میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من یه کاپشن میخواستم بخرم زیر 250 نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اون پستش قدیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب لباساش مارکن همی الان جنسای بنجل چینی چن صد هزار تومن تو خیابونا پیدا میشه شهرستانا لباس افتضاحه من تی شرت و پولیور نخی خریدم همش تخفیف خورده بود یه 59 + 45 + 89نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اینترنتی لباس خریدن ریسکه یهو میبینی اندات نیست شر میشه (sm2)نقل قول:
جدول راهنمایی سایز داره یه بار بخری از یه برندی خوشت میاد دستت میاد من همین کارو کردم 7 روزم مهلت برگشت داره تو طبق جدول بخر اندازت نبود پس میدی بهمین راحتینقل قول:
(sm132) جالبه ! یه نیگاه بندازم جنساشونقل قول:
الی امشب پخش میشه یا نه
والا این جینگول بازی ها همیشه سر پخش اهنگ ها هستش
میخوام صد سال سیاه نیاد آهنگه این چه مسخره بازیه (sm102)
باید تا 11 صبر کنید اگه تو برنامه پخش بشه اینام پخشش می کنن
ولی به نظرم پخش میشه چون ویژه برنامس واسه جذب بیننده هم خوبه
(sm51)
چه آهنگی ء؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پخش نشه خراب میشم تو پیج خندوانه و رامبد و جناب خان و.... گفته باشم
برید پیج رامبد جوان و خندوانه خیلی محترمانه درخواست کنید آهنگو پخش کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]منتظر سوپرايز خندوانه باشيد!!!!
پخش؛ساعت ٢٣ از شبكه نسيم
ریدم تو سر و کله رامبد دیوث (sm2)
بعضی کانال ها نوشتن پخش میشه (sm132)
امشب تجاوز ازاده هر کیو دیدن ببرین پستو مجوزشو صادر کردم فقط دست به این هادی خوشگله نزنین این مال خودمه تا صبح کار دارم باهاش(sm51)(sm120)
امروز کارت پايان خدمت نامقدس اجباريم اومد(sm50)
دو سال کيونم گا ييد ه شد سر هيچ و پوچ(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سلام رفقا
مصادف شدن شب تولدم و شروع فصل جهارم خندوانه رو به فال نیک میگیریم
☺️ و آرزو میکنم که جذابترین فصل خندوانه رو با کمک شما بسازیم
در ضمن من هیچ وقت هیچ جایی نگفتم در شب اول خندوانه موزیک محسن چاوشی عزیز پخش میشه
گفتم که محسن عزیز برامون یک موزیک خونده که بزودی ازش رونمایی میکنیم
ولی بهتون قول میدم تا یک هفته دیگه یه ویدیو عالی برای این موزیک تهیه کنیم تا شما ببینید و لذتشو ببرید
زرررررررشک (sm27)
آهنگ طلیسچی یلدا اومد
(sm127)
(sm127)
(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سرعتی .. (sm2)
(sm30)(sm127)نقل قول:
اقا برنامه هست که بشه فهمید رایترمون چند تا رایت کرده؟
تو روزایی که سرده خودم میشم پناهت ... (sm50)
اعلام آمادگى سرهنگ براى هدايت استقلال(sm120)
در شبِ يلدايیِ تو،
صاحبِ روز میشوم ... (sm50)
این بود زندگی ...
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق ...
استاد رضا یزدانی - بارونی
هفته ی آینده ...
صدا و سیما بد داره سخت میگیره ..